Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Gladiator_BG - специалист
бе общо взето пиши че си купил колата за по малко пари и че е с катализатор...
даже за пред властите можеш да минеш чрез дарение а после вие се разбирате за цената ...
BLUEFEN - специалист
...........понеже колата не е от варна, и ще трябва да и сменям номерата... въпроса ми е : Колата има гражданска отговорност до края на май месец на предишния собственик на името , аз трябва ли да правя нова гражданска отговорност преди да я прехвърля или след като я прехвърля и като изтече старата тогава може да си направя на мое име ?
Последна промяна от BLUEFEN на ср мар 10, 2010 10:56 pm, променено общо 1 път.
BAlexandrov - специалист
Трябва да я прехвърлиш, но за 2 месеца не си струва разправията... направи си нова.
BLUEFEN - специалист
знчи трябва да направя нова застраховка преди да ида в КАТ да я пререгистрирам с нови номера така ли?
BAlexandrov - специалист
Мисля, че така беше... Те дори и на входа на КАТ има хора ги правят.
BLUEFEN - специалист
Благодаря на всички за мненията които дадохте по тази темa .
Последна промяна от BLUEFEN на съб мар 13, 2010 11:43 pm, променено общо 1 път.
sherii1969 - помощник
Здравейте и от мен !!!Незнам дали подхождам правилно /в смисал че поставям различен въпрос/ , но да попитам и аз нещо свързано с колите. Значи сестра ми си "купи" бус , купи е в кавички щото от автокъщата ,кадето е взет е платила и понеже и е било неделя , той е поискал да му плати пък документите през работен ден ще ги вземе за да го регистрира в кат , после след като тя ходи да вземе документите и казал че като е престигал с автовоз са ги загубили , и чак тогава тя ми каза за проблема и заедно ходихме причовека и си поискахме парите и да говърнем ,той каза ,че няма проблем , буса го прибира , обаче парите ще ги върне когато ги събере , и ние си го върнахме ,да неби нито парите , нито буса , някой може ли да ме посъветва ,как да постъпим , той явно е имал намерение да излъже купувача в случая сестра ми / занимавам се аз щото тя е разведена и сега все покрай мен се вайка .
П.П при заплаха от моя страна ,че ще го съдим , той изобщо не се стресна и ми Вика "съди ме БЕ"!!! моля дайте съвет !! Че ми писна от такива безочливи и безкруполни изроди!!! Пък като знам еи в съда какво ще стане ,всъшност той на тва разчитаV
Chefo77 - майстор
Имате ли някакъв документ, че сте купили буса, удостоверяващ че сте дали някакви пари?
sherii1969 - помощник
Да , имаме някакъв предварителен договор , но не наториално заверен. :shock:

Тема "Пререгистрация на автомобил ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: