• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
andreiand - помощник
здр. Искам да попитам ако някои си е правил секция от гипсо картон и има снимки ако може да ги качи или да даде линк за тях. (нещо като поставка за телевизор LCD и странични равчета.)
мерси предварително
Последна промяна от andreiand на съб мар 06, 2010 12:06 pm, променено общо 1 път.
future - специалист
andreiand написа:
(нещо като поставка за телевизор LCD и странични рафчета.)
Равчета или ниши?
andreiand - помощник
равчета. има готова предстенна обшивка
Последна промяна от andreiand на съб мар 06, 2010 12:06 pm, променено общо 1 път.
future - специалист
Защото си правих подобно нещо, но моето е с ниши.Няма да ти свърши работа.
Армагедон - специалист
не говориш сериозно, аз лично не бих рисковал :| :|
новия12 - специалист
аз правих такова нещо от гипсокартон като в стената вкопах захранваш и коаксиален кабел - още не съм монтирал стоиката ... плазмата ми е 42 и стоиката която харесах струва около 120 лева ...долното ниво е по издадено за двд или сат. приемник.. отстрани се пускат и кабелите за колонките ако ще монтираш и дом. кино. ако не си приключил с темата ще ти пратя снимка..
koba - специалист
новия12 написа:
аз правих такова нещо от гипсокартон като в стената вкопах захранваш и коаксиален кабел - още не съм монтирал стоиката ... плазмата ми е 42 и стоиката която харесах струва около 120 лева ...долното ниво е по издадено за двд или сат. приемник.. отстрани се пускат и кабелите за колонките ако ще монтираш и дом. кино. ако не си приключил с темата ще ти пратя снимка..
Аз искам снимка :-D
sasooooooooo - "специалист"
Армагедон написа:
не говориш сериозно, аз лично не бих рисковал :| :|
:?
Имам такава полица с 50броя NG и още куп класьори и не е мръднала.
новия12 - специалист
разбира се че ще пратя снимка . ще обясня къде малко посбърках та да не се лутате и вие после с преправянето... за мои интерес стана доста зраво като на колегата - мисля даже че ще издържи и музикална уредба - е не сватбарска де ...извинете ме но снимките ще ги щракна утре - и вечерта ще ги кача..

Прикачен файл

ALIM2573.JPG
ALIM2573.JPG (27.15 KиБ) Видяна 5703 пъти
новия12 - специалист
новия12 написа:
разбира се че ще пратя снимка . ще обясня къде малко посбърках та да не се лутате и вие после с преправянето... за мои интерес стана доста зраво като на колегата - мисля даже че ще издържи и музикална уредба - е не сватбарска де ...извинете ме но снимките ще ги щракна утре - и вечерта ще ги кача..

Прикачен файл

ALIM2585.JPG
ALIM2585.JPG (14.98 KиБ) Видяна 5694 пъти
  • 1
  • 2

Тема "секция от гипсо картон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: