• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
ето едно предложение и от мен

Прикачен файл

detail_roof_797.JPG
detail_roof_797.JPG (33.14 KиБ) Видяна 9694 пъти
radoraev - специалист
zdraveyte--gledam kakvo si pi6ete vav forumite,a na men mi e slabost gipskartona--10 godini sam rabotil i sam napravil edni ot nay-slojnite obekti v BG---parvia 4ovek sam,koyto sled otkaza na 4 firmi napravih 4 metrov kupol(polovin topka)vgraden v tavana
Ako imate vaprosi moga da vi raskaja nesto po-podrobno,no nemam vreme da kopiram snimki i da prika4vam kato fileta
Prinzipialno smiatam 4e vsi4kite ne ste pravi,kogato tragvate sami da pravite nesto,koeto ste go gledate posle zel jivot i moje da vi padne na glavata dori...............
Niama nesto,koeto neznam za gipskartona i vinagi sam kazval 4e sam gotov da se sastezavam s koyto i da e bilo ot balgaria
Pitayte,ste gledam da vi otgovoria
radoraev - специалист
Zagubi malko vreme no se postaray plo4ite da opirat dobre gore--vzimay to4ni razmeri--rendosvay po-nekolko pati dolu plo4ata ako se naloji--ste si spesti6 yadove s napukani fugi mejdu stenata i tavana i to sled kato boiadisa6 i se nakefi6 i sled 2 sedmizi po4va da se puka-------sled kato dobre si napasnal plo4ite--otiva6 v magazina i kazva6---iskam AKRILEN silikon---raboti samo s akrilen---ot parvata raka lateksa hvasta dobre
V ednata raka silikona,a v drugata mokro parzal4e----minava6 sas silikona,posle s prasta oformia6 leko zaobleno agal4e i posle go minava6 s mokroto parzal4e---nay dobre e s mokar prast
velsi - Почетен майстор
Добре дошъл! Оценявам знанията и уменията ти, но за да бъдеш наистина полезен постарай се да пишеш на кирилица!
radoraev - специалист
ideal_vision написа:
ето едно предложение и от мен
абсурд е това дето на бавни обороти го обясняваш за да не пукнеш картона......пардон
tottenham - специалист
ако искам да си монтирам окачен таван от ГК, то какво е минималното разстояние на което би трябвало да го монтирам от тавана ако искам да си прекарам осветлението с лунички? Допълвам, че ще поставям и изолация 5см.
martycool - напреднал
Искам да слага таван от ГК в банята, но идеята ми е да като висящ т.е. от всички страни да има окло 2,5-3см фуга със стената, където може би да сложа маркуч за осветелние.

Та въпроса е как да го реализирам? принципно УД профилите нали се слагат на стената и го държат, а в случая няма как да сложа такива профили. Как да го укрепя?
leonardo_vd - модератор
martycool написа:
Искам да слага таван от ГК в банята, но идеята ми е да като висящ т.е. от всички страни да има окло 2,5-3см фуга със стената, където може би да сложа маркуч за осветелние.

Та въпроса е как да го реализирам? принципно УД профилите нали се слагат на стената и го държат, а в случая няма как да сложа такива профили. Как да го укрепя?
Не слагаш никакви УД-та, но укрепваш ЦД-тата към стария раван така че да не се клатят. За препоръчване е краищата на картона/тези 2-3см откъм стените/ да обкрайчиш със ПВЦ профил.
martycool - напреднал
Ok мерси за отговора :))
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: