Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
новия12 - специалист
привет на всички колеги от форума...предстои ми да монтирам скрито осветление в направения от мен таван от гипсокартон... то това хубаво - ама като се сетя че ми трябват близо 25 метра - толкова ми е обиколката на помещението - даже без едната стена...стигнал съм до цена за 5 м. силиконов LED в ТМТ самозалепващ около 55 лв с отстъпка на приятел.не ми харесва и идеята за маркуча от 1.80лв- мет. защото е доста тежък - не свети добре а и консумацията на ел. също не е малка... решил съм да е в цвят СТУДЕНО БЯЛО...моля за съвет от вас ...ако някои се е сблъсквал с по изгодни цени... мерси предварително... ТО НАЛИ СИРОМАХ ЧОВЕК ЖИВ ДЯВОЛ...
rum_sz - специалист
10 лева на л. м. Прилична цена

На л.м. 60 бр. светодиоди

Ако намериш по ниска цена пиши
sezo79 - напреднал
Какви са диодите.
Иначе цената е добра и бих искал да си купя.
новия12 - специалист
привет на всички.... намерих 30 бр диоди на метър на самозалепваща лента - пловдивска фирма вносител - 8.20лв... ако някои има интерес ще му дам координати на вносителя... желая успехи...
vekarata - специалист
Ще ти бъда благодарен ако ме информираш.
Dewalt - специалист
новия12 написа:
привет на всички.... намерих 30 бр диоди на метър на самозалепваща лента - пловдивска фирма вносител - 8.20лв... ако някои има интерес ще му дам координати на вносителя... желая успехи...
Може ли някакъв сайт нещо
Снимка да добием малко повече представа за какво иде реч

Тема "скрито осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: