Всичко за дърводелството
ivanov6600 - специалист
Здравейте колеги. Не се занимавам с дърводелство но от известно време почна доста да ме влече. Гледам има най- различни шаблони за какво ли не. Много ме тормози монтажа на релсите на шкафчетата. Има ли някакъв шаблон и ли някой пениз за по лесно монтиране.
kendal - специалист
а за какви релси става въпрос? ако питаш за водачи за чекмеджета ,да има.аз лично ползвам прав ъгъл .
ivanov6600 - специалист
Да точно за водачите питам. Съжалявам ако не ги назовавам както трябва. Аз също с прав ъгъл ги направих но нещо ми беше доста трудно.
mrm_1 - напреднал
Ами и аз скоро монтирах такива водачи , аз лично първо ги хванах за чекмеджето , после наложих чекмеджето в шкафа и си отбелязах каде трябва да се хване другия водач ,,,, поне при мен се получи от първия път и си работи супер ....:)
Успех !
kendal - специалист
да но правия ъгъл трябва да е наистина прав .а иначе какво те затруднява?като направиш 5-6 шкафа мисля че няма да имаш проблеми .търпението е най-голямата тънкост в този вид операция .успех
ivanov6600 - специалист
Значи имам още 1-2 броя и ще съм факир.
Направих на синчето легло, но с шкафчетат ми беше най- трудно.
Медода с водачите на шкафовете ми хареса можеби ще го пробвам.
Ето и снимки как стана леглото

Прикачен файл

IMG_3713.jpg
IMG_3713.jpg (52.09 KиБ) Видяна 3427 пъти

Прикачен файл

IMG_3714.jpg
IMG_3714.jpg (54.74 KиБ) Видяна 3427 пъти
kendal - специалист
добре се е получило.харесва ми. ако си любител справил си се отлично желая ти успех в следващите проекти

Тема "Има ли шаблон за релси на шкафчетата." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: