Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Уважаеми колеги искам да попитам с какви дюбели е подходящо да монтирам UD профила за стената (тухла четворка) .Благодаря ви предварително.
future - специалист
borekumo написа:
Уважаеми колеги искам да попитам с какви дюбели е подходящо да монтирам UD профила за стената (тухла четворка) .Благодаря ви предварително.
:lol: Ами с такива дето хванат.Сега сериозно ,най-сигурно става с проба.Щото понякого и дюбел за тухла не хваща.Иначе ф6.Ей с тези на снимката не съм имал проблеми в тухла.

Прикачен файл

b260.jpg
b260.jpg (31.03 KиБ) Видяна 3529 пъти
еми аз слагах първо с дюбел пирон но бях попаднал на някакви ментета после ги смених с други дюбел пирони но все пак не останах много доволен.
future - специалист
С дюбел пирон не става в тухла.Този дюбел мисля че го водят универсален,а в някои магазини и за кухини .И със съответния винт.Важна и дължината ,съответно дебелината на твоята мазилка.Трябва и това да уцелиш , като се раздуе дюбела ,перата да защипят стените на тухлата.
montoya - майстор
Винт за директен монтаж
Изображение
simeonov_74 - специалист
Дюбелите като на снимката от future стават идеално. Пробвай с тях ако ти се виждат хлабави си вземи по-дебели винтове, но има вариант с по дебел винт да сцепиш самият дюбел. ПРОСТО ПРОБВАЙ.

Тема "Въпрос за монтиране на UD" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: