Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Profi Stroi - специалист
Обикновенните са промиишлените
Слет това са декоративните,и дизайнерските говорим за ценово подреждане
Emerald - модератор
Profi Stroi написа:
Обикновенните са промиишлените
Слет това са декоративните,и дизайнерските говорим за ценово подреждане
Какво набъркваш промишлените? Промишлените са си промишлени- да си струват колкото искат. Интересуват ни интериорните. И не декоративни и дизайнерски, а най-обикновенни едноцветни, които всъщност са и най-декоративни.
Profi Stroi - специалист
60 евро -труд и материал за квадрат
Matchless - специалист
Profi Stroi написа:
Всеки си има вкус нали така
А тук не става въпрос за гранитогрес все пак
посочих като най-близка алтернатива гранитогрес.
Основни качества и предимства пред традиционните подови настилки:

Полага се монолитно, независимо от формата на помещението, като запълва идеално всички труднодостъпни и неудобни за покриване с традиционните настилки места;
Висока износоустойчивост и здравина - 300 кг/см2, дебелина до 6 мм;
Много добра топлопроводимост, което го прави изключително подходящ за подово отопление;
Особено подходящо покритие за реновации (прилага се и върху стари настилки), като полагането се извършва безпрашно и бързо. Висока адхезия към всякакви основи;
Скоростната технология на полагане позволява минимален срок за затваряне на действащи обекти за ремонт;
Незапалим и антистатичен;
Идеално решение за специфични части на сградите - стълби и стълбищни площадки, покрити тераси и др. Реновацията им в повечето случаи не изисква къртене на старата настилка и се извършва максимално бързо;
Специфичната структура на настилката я прави незаменимо решение в случаите, когато се изисква повишена устойчивост на хлъзгане - около басейни, входове на магазини, наклонени пътеки. Заменя гранит, мрамор, теракота, гранитогрес;
Почиства се лесно с прахосмукачка;
Възможност за нанасяне на запечатващ финален слой за придаване на гладкост и водонепропускливост.
Rockwalll - специалист
Emerald,

нали преди казаха че си мой агент (на камъните партизани) - не задавай такива въпроси !!! :lol:

Изкуствено и даже мога да го правя :-D :lol:

А с теб кога ще говорим за комисион - да идвам в Канада да правя Manufactured stone

http://www.sitekreator.com/rockwall/hob ... _ment.html

редакция заради Profi Stroi

англоговорящите биха го написали Stroy де
Последна промяна от Rockwalll на пет мар 30, 2007 2:54 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
Rockwalll, що за полимер е това? Нещо за здравината и качествата му да кажеш? Нещо не ме впечатлява възможността да ходя по разни "камъчета" от гипс и лепила... :?
И..май изглежда трудоемко за почистване, а?
ICC - специалист
Каква е технологията на полгане, аз като гледам снимките си представям нещо от типа на саморазливащите се настилки, но Matchless е написал, че настилката е идеална за наклонени пътеки. Това предлага ли се в BG?
Profi Stroi - специалист
Името ми се пише така Profi Stroi
Освен това забелязвам макар да не съм кой знае колко отдавна в сайта че твойте постове започнаха като една недобре организирана реклама
Не че имам нещо против
Но поне не го отбелязвам по този начин
ICC - специалист
Последното не се отнася за мен, нали? Не се споменават имена, а е след моето питане? Добре, че нямам фирма и в момента не работя никъде :) !
Profi Stroi - специалист
Отнася се за
Rockwalll

Тема "Подове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: