Всички имаме коли, нали ?
Spokoiniq - майстор
Трябва да сменя две гумено-метални втулки за мотора и търся в София къде би могло да стане.В Пловдив има, но с транспорта по-добре да си поръчам от Италия нови.Също ако някой знае къде се правят гумени уплътнения по мостра ще ми помогне много!
Преди години на ул.Симеон на запад от бул.Хр.Ботев спед Ниагара имаше един майстор :?
taran - специалист
На бул.Европа,но не помня номера.Пробвай в гугъл с фирма "Чав".Ако не излезе нищо,ще проверя за номер и ще пиша.
Spokoiniq - майстор
Дигнах се до Пловдив и към края на седмицата като станат ще кажа какво е станало.Пича ми се видя сериозен, а и е успял да измами чичко Гугъл, та на първите 3 страници по въпроса все него да показва, което си е старание също :-D
Spokoiniq - майстор
Такааа, да докладвам, дет се вика. :)
Втулките станаха идеални, човека прави матрици за всичко ако няма готови, всички тампони за коли , окачвания и т.н.Малко му се досвидя за два тампона да направи две матрици, защото не може да ми ги вкара в цената, но се споразумяхме да му намеря клиенти за други мотопеди като моя, защото не е често срещана и сменявана част.Ако някой иска контакт ще му дам на лични.

Тема "изработка на гумени втулки в София?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: