Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
nradnev - напреднал
Абе в началото никаква изолация.по на после ще се слага от вън,да сме живи и здрави де :) ,а аз от тва се притеснявах,че ще иска осб и ще требат още финикийски значета.а за стената кажете некъв вид щапкловка каде мога и сам да се опитам??
ieiei - специалист
Гипсова,няма аналог м/у цена и качество.
hetfield - напреднал
За стените грундираш, после ги изтегляш с гипсова мазилка . Хем прилепва по-здраво от всяка една ГШ, хем ще се поизправят стените. После вече ги заглаждаш с ГШ и си 6. За дюшемето, ако е здраво , циклиш и лакираш.
nradnev - напреднал
За стените грундираш, после ги изтегляш с гипсова мазилка . Хем прилепва по-здраво от всяка една ГШ, хем ще се поизправят стените. После вече ги заглаждаш с ГШ и си 6. За дюшемето, ако е здраво , циклиш и лакираш.

какво значи ГШ?а относто дюшемето-не става да се цикли,зле е .мислех си върху него ламинат .ама нещо ме разубеждават колегите тука :))) ПИШЕТЕЕЕЕ
hetfield - напреднал
Гипсова Шпакловка
kaishew - специалист
Здравейте,аз в момента също съм на този хал и го правя по следния начин видно от снимките за тавана а стените с гипсокартон на скара или директно с пяна.Ако има интерес след неделя ще покажа още снимки.

Прикачен файл

Picture 077.jpg
Picture 077.jpg (164.49 KиБ) Видяна 10471 пъти

Прикачен файл

Picture 078.jpg
Picture 078.jpg (167.8 KиБ) Видяна 10471 пъти
nradnev - напреднал
благодаря.а за дюшемето ?? става ли ламината бърху старото дюшеме ??
rendo - специалист
nradnev написа:
благодаря.а за дюшемето ?? става ли ламината бърху старото дюшеме ??
Добре бе човек - абе ти какъв си казаха ти какво ще стане казаха ти как се прави - ти пак се опитваш да измислиш измисленото :|
новия12 - специалист
ОТНОСНО ГОРНИТЕ СНИМКИ..... привет колега... прочетох че стените ще ги правиш с гипсокартон и скара - що не направи и таванчето с картон и конструкциика...??? то това дето си го направил не че няма да стане - ама ... то зависи де ако ти е за гараж или складче нещо...
solo5 - майстор
и малко вата можеше да сложиш :?

Тема "стара къща-кара таван(ИДЕИ)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: