ха ха ха ....и аз съм съгласен с теб...то и аз една сутрин като отидох на обекта и като видях непочистените инструменти от предишния ден и имаики напредвид ракиите до сутринта...направо се прибрах легнах си - завих се през глава - и незабравих да си изключа телефона .. та незнам дали тоя денгуби беше от непочистените инструменти или от ракиите до светло...
новия12 написа:ха ха ха ....и аз съм съгласен с теб...то и аз една сутрин като отидох на обекта и като видях непочистените инструменти от предишния ден и имаики напредвид ракиите до сутринта...направо се прибрах легнах си - завих се през глава - и незабравих да си изключа телефона .. та незнам дали тоя денгуби беше от непочистените инструменти или от ракиите до светло...Сериозният майстор си знае мярката ...и за пиене и за работа. Сериозният майстор се грижи за (дюзена си) инструмента си като за нещо свято...Никога не го за.бава току така...(Ку.варя мие ли си редовно "баданарката"!?...Що ли?! За да му служи и да я вади на време и на място

ПП.Простете ме за аналогиите