• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
jey - напреднал
ако има някой да каже това чудо на техниката за какво точно се ползва
мисля че е за сваляне на ръжди но не съм сигурен нямa накрайници

Прикачен файл

Photo-0079.jpg
Photo-0079.jpg (29.16 KиБ) Видяна 4194 пъти

Прикачен файл

Photo-0078.jpg
Photo-0078.jpg (28.83 KиБ) Видяна 4194 пъти
Армагедон - специалист
:? :? :? не прилича на пясъкоструй :? :? сори за спама, много интересна тема си пуснал колега, машината твоя ли е ???
jey - напреднал
машината сега ми я донесоха от Швейцария
често ми се случва да съм индианец :-D с тяхни стоки
нямам предвид пясъкоструй а нещо като телена четка :?
така де незнам какво се слага
peikov - помощник
Не съм сигурен ,обаче съм виждал нещо
подобно за шлайфане на мозайка.
Армагедон - специалист
прилича повече на вибратор за бетон, спирам да се изказвам с предположенията си, за да не стана досаден :-# темата ще я следя с голям интерес :!: :!: :!: :!:
Kirilpm - специалист
Имам такава машина самоделна и я ползвам като челарка само дето ти трябва глава.Жилото се тъпче с грес и се снажда за мотора то върти привода на една главина която много прилича на ъглошлайф. на нея се хваща един тежък камък подобен на шмиргеловите,но вдлъбнат и е идеална за мозаечни мивки стълби дори и за полиране на мрамор,с по фин камък.Внимавай да не е затегнало жилото че може да стане голямо мазало.За ръжда не знам дали ще върши работа...
jey - напреднал
Kirilpm написа:
Имам такава машина самоделна и я ползвам като челарка само дето ти трябва глава.Жилото се тъпче с грес и се снажда за мотора то върти привода на една главина която много прилича на ъглошлайф. на нея се хваща един тежък камък подобен на шмиргеловите,но вдлъбнат и е идеална за мозаечни мивки стълби дори и за полиране на мрамор,с по фин камък.Внимавай да не е затегнало жилото че може да стане голямо мазало.За ръжда не знам дали ще върши работа...

мерси колега :)
Kirilpm - специалист
Ако искаш мога да ти снимам накрайниците,поне да знаеш в какво се забъркваш,но мойте са още от соц. време и си нямам идея дали сега са същите,но невярвам да има кой знае каква промяна.Ако ще купуваш внимавай при избора,че много ядове създават...
jey - напреднал
интересно ми е какви са но не мисля да купувам
не ми върши работа това нещо
crez - майстор
Kirilpm написа:
Точно така. Това голям мощен дремел става за всичко, зависи каква глава ще му сложиш на приводния вал.
  • 1
  • 2

Тема "машина въпрос?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: