Всички имаме коли, нали ?
asen__asenov - помощник
НА 11.03 сутринта като спрях пред офиса, забелязах че предният ми регистрационен номер липсва! дали някой го е гепил предната нощ пред вкъщи в люлин или е паднал след поредната дупка по пътя - не знам! много ще съм благодарен ако някой има някаква информация! М4873АМ благодаря предварително!!!
25th Hour - специалист
каква информация?

Отива се в районното на чиято територия е изчезнал номера. Пише се едно обяснение и една молба. Плаща се една такса / 2,50 лв/ но не е в районното а май в съвета и си взимаш бележката. Оттам в КАТ за нови номера....

Съветвам те да побързаш- дали нарочно или просто е паднал номерата се използват най- малко да сипват гориво по бензиностанциите като ги слагат на друга кола отпред...
crez - майстор
Новия номер го занитваш за бронята с 4 нита, аз така съм направил. Мой колега си беше загубил номера и разказваше какво ходене по мъките е. Като ти гледам номера и ходене до КАТ Монтана те чака.
asen__asenov - помощник
да ще се наложи да ходя до монтана, но все още се надявам да изникне от някъде стария! остават още 4 дни да го издирва полицията /10 работни/ и другия петък бръмвам до щата! Все пак благодаря!
crez - майстор
Никой няма да ти го върне, циганите са го прибрали, все пак алуминии.
KIBRIT - специалист
crez написа:
Никой няма да ти го върне, циганите са го прибрали, все пак алуминии.
Ако е така,пак добре !
И моят е занитен с 4 нита... :?
montoya - майстор
Нали не мислиш да караш до Монтана без преден номер!
Не че не става, но трябва силно да се надяваш, че няма да те спре КАТ
До 700лв и 3 месеца отнемане на СУМПС за каране без номера.
сола 180 - специалист
Берковски чети хубаво-"без номера" ,а не със загубен преден номер.
vanko68 - специалист
За тъпото ченге на пътя нама значение дали е само преден или заден или двата...
BAlexandrov - специалист
Майка ми кара 2-3 години с фалшиф преден номер, който беше нарисуван на сребриста ламарина даже :lol:

Тема "ЛИПСВА МИ ПРЕДНИЯ РЕГИСТРАЦИОНЕН НОМЕР" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: