Всичко за дърводелството
здаравеите всички.въпроса ми е към варненските участниците на форума.може ли да ми кажете местата във варна,където се продават и разкрояват пдч и мдф плоскости.и има ли друго място освен в АЛАТИ,където можем да си купим точните квадрати,без да е необходимо да плащаме цялата плоскот.
bayan - специалист
БРИКОЛАЖ И ПРАКТИКЕР МА НЯМАТ ГОЛЯМ ИЗБОР ОТ ДИСЕНИ. ДРУГИТЕ МЕСТА СА СТИЛЕКС, БОЖОНИ И ЕДНИ КОИТО СА В АЙСБЕРГА ПО ПЪТЯ ЗА КАМЕНАР ама при тях минимум 1/2 плоча но пък има избор
В БОЖОНИ няма разкрои,същото е и в строимаркет-голям избор но няма разкрои.имало някакви между божони и аисберг,но не ги знам.ако може всеки да напише за борси и магазини които знае,може пак да излезе и нещо интересно.а и може да намерим и другаде освен хипермаркетите,където да продават на квадрат.
bayan - специалист
аз поне не намерих ама ми трябваше доста квадрати и стилекс ми свъши работа
bayan - специалист
по генерал колев м/у рошток и хуманитарна гимназия от ляво има един невзрачен магазин и там май режат
karadjov - напреднал
ако правиш мебели ти трябва цирколяр с подрезвач
maroka - специалист
Хайде да помислим рационално :)

Ще намерите фирма, където ще ви нарежат плоскостите и ще ги кантират и няма да ви карат да плащате фирата- ОК.
Според вас за чия сметка ще е тази фира ?!?! Аз отсега ще кажа, че няма да е за сметка на фирмата...в цената, която ще ви калкулират за готова квадратура ще влезе и фирата, и разкроя, и кантирането...че ще остане и за почерпушка :)

Намерете склад за мебелни плоскости, където предлагат разкрой и кантиране. Платете си фирата и си я вземете. Като гледам нямате особен опит в производството на мебели, така че ако възникне нужда за нов детайл ще имате материал :) Дори и всичко да стане от първият път все ще се намери за какво да оползотворите фирата - малка етажерка, шкафче за обувки, скрин и т.н.

Успех.
stoqn_minkow - помощник
Напълно си прав "артъка" винаги влиза рано или късно някъде в употреба. Все пак всички сме хора на всеки може да му се случи да обърка даден размер ей за тва трябва да има резерва :-D
благодаря на всички включилисе в темата.кухнята която правим е много малка,по скоро кухненски бокс.но искахме вратичките да са два цвята.това значи да вземем 2 плоскости,товаса повече от 10кв.м.а на нас ни трябват не повече от 5кв.м.благодаря на всички отново и успех в вашите ремонти.
gogoznaico - помощник
Здравейте,къде във варна или варненска област мога да си закупя фурнирован МДФ с дебелина 18 мм. Благодаря предварително.

Тема "за варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: