ribnikolaevi написа: По принцип не е ли по-добре ревизиите да се обличат с циментови плоскоти (примерно аквапанел)?От къв зор

ribnikolaevi написа: По принцип не е ли по-добре ревизиите да се обличат с циментови плоскоти (примерно аквапанел)?От къв зор
rulom написа:Да, много е важно условието, което поставяш.ribnikolaevi написа: По принцип не е ли по-добре ревизиите да се обличат с циментови плоскоти (примерно аквапанел)?От къв зорПри добре изградена и подменена ВиК мрежа всичко си е наред.Аквапанела ще оскъпи излишно нещата.
сола 180 написа:Я пак???? Доколкото разбрах от по-горе написаното по тръба PPR минимум фи 32 са се получили " мехурчета"??????????????И на студената ли вода бре? И от какво са се получили?Абсолютно правилно си ме разбрал. На тръбите пишеше, че са правени в Германия, но какво от това. За снимките - съжалявам, не се сетих, а тръбите заминаха към Требич (или където там се извозват боклуците), бях им доста ядосан и със силен замах ги метнах в контейнера.
Дай някоя снимка ако има , че не ми го събира ума.Ако правилно съм те разбрал естествено.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: