Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dundurma - специалист
норек1,дай още някой лев и си купи КЛИМАТИК-дайкин,митсубиши,тошиба или фуджитсу..............винаги можеш да си го вземеш.
http://v-clima.com/prod.php?id=klimatic ... yn_ryn35gx
аз съм с такъв,като имам и китаец.....................разликата от 300лв. ще я забравиш веднага-комфорт,топлина и разход на ток.
vanko68 - специалист
Дуди и ти стана като Джъсти в сеткома....За 11 м2,30 м3,да се слага 35ца на Дайкин е ,меко казано,пресилено...Такава слагам в голи бетонни гаражи да топля магазини....
НОРЕК - Една 25ца от същата серия ще ти лепне като дупе на цукало...
http://v-clima.com/prod.php?id=klimatic ... yn_ryn25gx
Но и Мидеята става,че 150 лв са си 150 лв...Ако обаче вземеш Дайчото,поне ще знаеш за какво си си дал парите...
dundurma - специалист
да ама при -15 си бачкаше ПИРФЕКТНО :lol: :lol: :lol: .
vanko68 - специалист
В каква стая? То и 25 ще си бачка пирфектно...За по-малко пари и по-малък шум....
Norek1 - специалист
Еми имам граници плюс това мидеата 12-ка е 679лв+140 монтаж.Аз първо гледах парите и затова си харесах самсунг, но няколко колеги ми казаха, че не са хубави+ хората тука тъй че се отказах.Но има и друга причина искам и да го взема от града в който живея, та ако нещо дефектира, човека да дйде веднага да погледне и затова Пловдив и Пазарджик лека по лека ги отписах.Един колега си взе, не помня марката ама май беше панасоник за 2000лв от техномаркет и нещо като му се прецака една камара разправий и май продължават :)Също така държа да е инвентор :) пък хубавите марки са скъпички :)
dundurma - специалист
по-добре марков обикновен,отколкото инвертор сбирщайн.
EDI - майстор
На него ще му върши работа и 09UBS, и предложения от ВАНКО ДАЙКИН също, ама човека е с ограничение в бюджета.Иначе 12-ицата от модела за конвенционален е едно от най-добрите решения - 950 лева е сега с монтажа.За тази стая от по-високия клас инвертори най-близо е 07LGC - намира се за около 1100 лева без монтаж, ама дали ще има пари за него.
maxuel82 - специалист
Извинявам се че се намесвам в темата Ви но 140 лв за монтаж не е ли доста пресилено ??? :? :shock: то ако можеш по-добре си го монтирай сам и инвестирай тези 140лв в покупката на по-качествен климатик !Аз сам си монтирах климатик и вече 1 14 месеца нямам никакъв проблем а и монташа е елементарен :idea: Друг е въпроса че климатика който си монтирах е NEO освен това не е съобразен с помещението но за охлаждане ми върши работа а и ми е подарък!!! Но и сега като си купя климатик пак ще си го монтирам сам !!! :-D
sasooooooooo - "специалист"
Направо уби рибата :lol:
Norek1 - специалист
Еми аз пак поразгледах из нета по обстойно за Пловдив намерих фирма която не стига, че са по скъпи климатиците права сравнение на база на тая мидея MSG-12HRDN1, но и искат за монтаж 180лв без ДДС + 0,50 ст на километър отиване и връщане 80км=40лв, а пък в Пазарджик като разгледах точно 100лв отгоре на климатиците.Ама тъй като го мисля лятото да си го слагам ще си направя една разходка в Пловдив и Пазарджик пък може нещо по народно да намеря.Тъкмо се навих на Мидеята и пак ме вкарахте в размисли :)

Тема "Относно климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: