Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
naasko - специалист
След толкова много теми и аз се зарибих да си направя банята, но проблема ми е че е твърде малка. Размерите са и 240 на дълбочина и 166 на ширина а срещуположната стена е 210 заради нишата в която са тръболяците. Двоумя се как да постъпя дали да си поставя пак вана или нещо друго. Разстоянието от мивката до стената е 70

Прикачен файл

1.JPG
в момента
1.JPG (81.56 KиБ) Видяна 5278 пъти
peter_m - специалист
Има едни душкабини, които са продълговати с вана отдолу.
bencho_rb - специалист
Answers: 1
ако харесваш да ползваш ваната я остави така ,ако ти харесва с душ кабина направия с кабина така или ина4е нямаш място за двете избора е твои.моя савет е да я оставиш така с вана и ще я ползваш като душ и вана а с кабината няма вана.
Михайлов - специалист
Винаги съм се чудел на тези бани с този тип вана, където за да се изкъпеш или вземеш душ трябва да влизаш във ваната, а дефакто ваната като вана се ползва изключително рядко.
Според мене, ако ще правиш ремонт - махай тази вана. И не слагай друга.
naasko - специалист
А дали ще стане ако на мястото на ваната сложа плъзгащи се вратички ? дори да изкопча от някъде примерно още 5 - 10 сантима ?
Дали ще е удобно или е обречено на провал
jakuzi - специалист
bencho_rb написа:
ако харесваш да ползваш ваната я остави така ,ако ти харесва с душ кабина направия с кабина така или ина4е нямаш място за двете избора е твои.моя савет е да я оставиш така с вана и ще я ползваш като душ и вана а с кабината няма вана.

Вана с кабина има даже е комбинирана с душ ,без да влизаш в ваната.Въпроса е до финансите.Кажи до колко можеш да си позволиш??
Другият по-евтин вариант е към тази вана да си сложиш параван.Ваната през зимните дни е блженство (особенно ако си настинал).
peter_m - специалист
Говорех за нещо такова

Прикачен файл

1247731165_582fad37.jpg
кабина
1247731165_582fad37.jpg (61.42 KиБ) Видяна 5141 пъти

Прикачен файл

286.jpg
286.jpg (19.1 KиБ) Видяна 5141 пъти

Прикачен файл

3639.jpg
3639.jpg (14.92 KиБ) Видяна 5141 пъти
naasko - специалист
Като финанси за паравани или кабинки без смесители и пр около 1000 лв. Но като се почне сигурно друго ще стане :-D
solo5 - майстор
naasko написа:
и аз се зарибих да си направя банята, но проблема ми е че е твърде малка. Размерите са и 240 на дълбочина и 166 на ширина а срещуположната стена е 210 заради нишата в която са тръболяците.
На това, което казваш малка баня е по-голямо от моето помещение за баня и тоалетна (баня и тоалетна са заедно) :roll:

Тема "Моля ви дайте насоки и препоръки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: