• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
сола 180 - специалист
Защо си мислите , че има значение дали нещо е стъпало на земята до стената или е окачено на нея???Аз не харесвам от пода да излизат тръби за това попитах.После е трудно с пода какъвто и да е.Ама вие си знаете всичко така , че да не ви уча.

с. Тъпчилещово е около 40 пъти по-голямо от Казанлък и 3 пъти от Б-с. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
didosman - помощник
Здравей приятелю, направо немам думи...ама ти си бил голем капацитет!Ще е голяма загуба за България, ако не си участвал в "България търси талант"
Показваш много слаби знания по география и население на България, а какво остава за компетентнии мнения и съвети относно ремонт и строителство!
Нищо лично, но бъди така добър да не скапваш хубавата тема на Galy!
Лека вечер!
solo5 - майстор
сола 180 написа:
с. Тъпчилещово е около 40 пъти по-голямо от Казанлък и 3 пъти от Б-с.
:lol:
dito - специалист
Ще ме извините за спама, но ще си позволя да цитирам Пратчет: "За него 'сарказъм' беше просто дума с осем букви."

П.П. Супер става ремонта, с нетърпение преглеждам темата в очакване на снимки :respekt:
Galy - специалист
Хахах...тази страница стана една амааааа.... в стил "Тъпчилещовски"
Явно трябва да вкараме солидна доза чувство за хумор относно географията, защото горе описаното село идва с размерите на СОФИЯ :lol: Смятам, че постъпих правилно относно тръбите. Не съм капацитет, но пък се вслушвам в препоръките на по-грамотните в строителните дейности. По-голямата част от ремонта премина през ръцете ми, с помоща разбира се на верни приятели, както и съветите на колеги тук във форума ( с някои от тях изградихме и приятелски отношения, за което съм много доволен) Дано с темата, която продължава наистина дълго, съм успял да допринеса и аз с нещо във форума. (Такъв е и смисъла на форума мисля)

сола 180, нека спрем до тук относно тръбите. Ще ти покажа с удоволствие (както казах вече) резултата от конвекторите, захранени с тръби от пода....като му дойде времето. И повярвай ми, ще го направя добре!!! :wink: Търся сериозни предложения за основната стена в дизайна на хола - тази с камъка. Все още не съм решил какъв камък да ползвам. Хайде колеги, помагайте ;)
сола 180 - специалист
Първо -Galy не съм искал да ти обиждам или отричам изпълнението, а попитах защо не от стената.Щом така си решил така го направи, естествено, че ще се справиш, обаче на мен по ми би харесало от стената да излизат.

Второ много сте наивни, във въпросното село сигурно няма и нет,написал съм го за майтап ама се кефя като някой започне да обижда на селяния.

Трето -ето за какво говорех, специално за високото ниво на знания на didosman . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Прикачен файл

r_OK01[1].jpg
r_OK01[1].jpg (11.46 KиБ) Видяна 5122 пъти

Прикачен файл

r_OK02[1].jpg
r_OK02[1].jpg (10.82 KиБ) Видяна 5122 пъти
didosman - помощник
Похвално... виждам, че си започнал да се образоваш с помощта на чичко Гугъл, но отново и този път отговорът е грешен!След като се разисква за тръби от пода е на 1 микрон близко до ума, че най-вероятно става въпрос за вентилаторен конвектор за подов монтаж, а не стенен който не ти излиза от ума!!!
Ето един нагледен пример за верният отговор на загадката:
Изображение

Това е...от единия край минават захранващите кабели, а от другия се свързват тръбите!

Елементарно Уотсън
:-D
Хайде и в 21 часа, ще те чакам по БТВ :?
Последна промяна от didosman на пон мар 22, 2010 9:18 pm, променено общо 1 път.
k r u m - специалист
На тоя модел конвектор вход и изход не са ли от една страна :? извинявам се за спама :!:
didosman - помощник
k r u m написа:
На тоя модел конвектор вход и изход не са ли от една страна :? извинявам се за спама :!:
Напълно възможно е, просто качих първата снимка , която намерих, за да покажа на господина за какво става въпрос, понеже голям дебат стана!
Galy - специалист
:lol: Стига бе, убихте ме хахах. Dido, това е конвектора да.

krum, доколкото знам, от дясно са тръбите за водата (вход и изход), а в ляво е ел.захранването
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: