• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Dain - специалист
Гадния долен кич го правих в магазина на UNICEM,и си личи че е правено с ръце, а (плочката с цвете) не е правена с ръце,затова колегата няма какво да каже хахаха :lol:. :lol:
peterstamov - специалист
Тези от Качика ми върнаха отговор, но се оказа че е 25Х40 - не става, моите са 20Х30.
Кво да правя сега - декоративните на тази серия Осака са с едни кръгове, които не ми харесват!?!?

Дайте нещо 20Х30 с червено и бяло!
MamaMy - майстор
Една идея от мен. Взимаш бяла плочка и заминаваш за някоя погребална агенция която прави снимки за паметници. Питаш ги ще ли се навият на цветна снимки и те ти разпечатваш каквото искаш върху плочката. Верно, че е много скъпо, но е уникат. Може да отпечаташ каквото пожелаеш. Не са много местата в страната които печатат с цветен керамичен тонер, но става супер. :wink:
chapara - майстор
По принцип има бои с които се рисува и после се пече на определена температура,по подобие на гювечите и фолклорните пепелници и темподобни.Казвам го ,за да насоча мисълта ти.Преди години правих една кухня на една художничка,която си беше нарисувала върху най обикновенни плочи цветя и пейзажи ,беше ги пекла в "Раховеца",а аз ги поставих.Жалко че не съм го снимал,получи се доста добро и ,както някой каза уникат :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Не мога да намеря една декоративна плочка!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: