• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
complast - специалист
Разликата в качеството идва от начина на декофриране.В тази фирма
имат по един калъп от всеки модел и начина на работа е следния:
Забърква се цимент и пясък,изсипва се във формата,вибрира се и
веднага се изтърсва върху носилка,като по този начин повърхността
не е гладка.
Ние имаме 15 форми и в тях оставяме панелите от 24 до 48 часа в
зависимост от външната темтература.За да могат да се извадят толкова скоро панелите от формите използваме висококачествени
вносни суперпластификатори и ускорители на втвърдяването като
при температура над 20 градуса цимента набира 50% якост за 24
часа.
Потърси Георги Аргиров в Хасково тел:0888336116/аз му правих формите/ и виж за кво става дума.
Нищо не каза за ЦЕНИТЕ?
masterrichi - специалист
И тука технологията е почти същата работят с няколко калъпа и ги оставят да престоят едно денонощие като добавят и разните му пластификатори.А цената я писах в началото 65 лв. линейния метър на 2 м.височина всичко е включено в цената-панелките и коловете.Поръчал съм му 420 м.ограда да ми изработи за 27000лв.като монтажа си го правя аз.
n.nikoloff - специалист
masterrichi написа:
И тука технологията е почти същата работят с няколко калъпа и ги оставят да престоят едно денонощие като добавят и разните му пластификатори.А цената я писах в началото 65 лв. линейния метър на 2 м.височина всичко е включено в цената-панелките и коловете.Поръчал съм му 420 м.ограда да ми изработи за 27000лв.като монтажа си го правя аз.
Колега, имат ли сайт? Ако не пусни какви други шарки правят, че нещо в пловдивско ми се отваря такава една работа и е наблизо...
complast - специалист
420м ограда са 800бр. панели ако има 5 форми и вади по 5 панели на ден оградата ще ти стане след 160 работни дена или 7 месеца!
Я помисли пак!Георги Тенев ли ти прави оградата?
masterrichi - специалист
Половината е вече готова почнал я е септември до лятото ще стане.Наистина се казва Георги ама не му знам фамилията.
complast - специалист
А те така правят огради в братски тексас!

Прикачен файл

Concrete_panel_installation [1600x1200].jpg
Concrete_panel_installation [1600x1200].jpg (155.01 KиБ) Видяна 4330 пъти
FMaster - специалист
Тия форми от последната снимка са наистина перфектни и въобще не са случайни ... ако и вашите бяха такива щях да съм ви клиент. Тези са направени с една цел - да се избегне излишно боядисване и по-нататъчно поддържане. Вашите форми не ми харесват, вложете малко повече в производствения процес за да станат нещата както трябва, а не само да станат !!!
complast - специалист
Мога да направя такава рустика.А съм правил форми с рустика.Просто
досега не съм имал клиент да ми поръча рустика.

Прикачен файл

3_090707095436.jpg
3_090707095436.jpg (42.66 KиБ) Видяна 4247 пъти
FMaster - специалист
Забележи финния преход мржду самите фаши ... и виж рязката картинна граница на твойте ... и колоните погледни и начина на монтаж, при всики твои монтажа е външен (от земята).
complast - специалист
При моите панели има закръгление,защото идеята е оградата видимо
де е от отделни елементи.При рустиката няма закръгления и целта е оптически оградата да изглежда като монолитен зид.
А това дали оградата ще започва над земята или първия ред ще
бъде вкопан решава клиента.

Прикачен файл

Picture 004 [1600x1200].jpg
Picture 004 [1600x1200].jpg (76.5 KиБ) Видяна 4190 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8