• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
naiema - помощник
Супер!!!!!!
SHL - специалист
Здравейте отново :-D
тъй като спряхте да коментирате, а и никой не пуска нищо, реших да ви подам още малко материал. Снимките са ми от последната работа. Експеримента в "дизайна" е наш ( черна санитария и розав фаянс ) - очаквам коментарите ви..... и по специално, тези на Емералд.... :ug:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Justy - майстор
Извинявай - прозрачна душ - кабина :? Не е ли по евтино душ - без кабина :)
evdoki - специалист
Здравей, Не ми харесва особено цветовото съчетание , но предполагам е на собственика.Инъче за изпълнението-толкова равни плочки и фуги :megaeek: -Страхотно е
Тани - модератор
На мен лично всичко много ми хареса! бих си направил и моята 1 към едно без да променям нищо! Дори прозрачната душ кабина Джусти , предназначението на душ кабината не е да се скриеш в нея :-D
masteradmin - майстор
Да и на мене ми харесва. Колко ли струва черна тоалетна ?
SHL - специалист
Съгласен съм с теб Стефане. На мен лично ми е интересно кой и какъв пост е пуснал ?! От друга страна, ако поста е бил прекалено груб и в него се съдържат нецензурни думи, разбирам и модератора. Аз, също не бих позволил на някой да обижда грубо мой клиенти или потребители с лека ръка и първични хрумвания !

Благодаря за похвалите, пак взеха да ми растът ушите въпреки, че още не се е изказал баш дизайнера - Емералд :razz:

Админе, душ-коритото (без кабината ) струва 500 лева, а мивката с ботуша 280 лева, моноблока е около 300 лева. Цените са плюс-минус 15 лева, защото ги пиша по памет.
Dimany - специалист
Това на тавана от гипса е ненормално :gott: :gott: , иначе всички неща ми харесват :yes:
$64EN - специалист
розавата баня и на мен ми харесва супер много ( само цвета не ми допада , но всеки го кефи различно и това е най-якото )
за изпълнението обаче гласувам с 10 от 10 поне по това което е на снимките .
браво мн. добра работа!
а черните неща са върха
много ми харесаха и тези "ями" в пода , особенно реката в банята е #1 . това детенце за което е правено сигурно се побърква от кеф
Galski - специалист
Съжалявам, че аз ще ти го кажа, за да ти се върнат ушите все пак :-D , но по гадно разминаване на фугите зад тоалетната чиния и тези на основните плочки не може да има! Сори, ама в случая точно това е най-дразнещото!
За комбинацията розово-черно - ми е все тая :lol:

П.П. Иначе поздравления за перфектното изпълнение, с изключение на посоченото от мен (до колкото разбрах ти си го изпълнявал за клиент!)!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18

Тема "Специални и нестандартни изпълнения !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: