Това което смяташ да правиш е глупост  , послушай The_Fаn да ти е мир на главата
 , послушай The_Fаn да ти е мир на главата 

pavkatay написа: а за картона 9мм- той е за тавани-да не тежи.
 Е, като толкова си запознат с системата 'кнауф' я ни покажи каде го прочете това, че ме заинтригува:lol:
 Е, като толкова си запознат с системата 'кнауф' я ни покажи каде го прочете това, че ме заинтригува:lol: simeonov_74 написа:не съм специалист, любител съм, но това го прочетох в лекциите от курса за сухо строителство в българо-германския учебен център в гр. плевен през 2002-2003 годинаpavkatay написа: а за картона 9мм- той е за тавани-да не тежи.
Е, като толкова си запознат с системата 'кнауф' я ни покажи каде го прочете това, че ме заинтригува:lol:
http://www.knauf.bg/knauf/home.nsf/D11_2_7_2008.pdf
 . не съм работил професионално г.к. никога и не претендирам за нищо освен нещо, което не знам защо съм запомнил
 . не съм работил професионално г.к. никога и не претендирам за нищо освен нещо, което не знам защо съм запомнил 

(топки лепило)
(топки лепило)  

) - инженерно предчувствие.... но все пак за подсигуряването с дюбели на лепения картон си държа на мнението. а за цвета-мисля, че някъде тук във форума някой беше написал, че телевизора трябва да е на стена с тъмен цвят за да се откроява. но за другите стени да са с тези цветове- не знам
 ) - инженерно предчувствие.... но все пак за подсигуряването с дюбели на лепения картон си държа на мнението. а за цвета-мисля, че някъде тук във форума някой беше написал, че телевизора трябва да е на стена с тъмен цвят за да се откроява. но за другите стени да са с тези цветове- не знам 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: