• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Стефан - майстор
МОЛЯ ВИ СЕ, ЕЛАТЕ БЕ! Що не искате? Само от любопитство, дето се казва :lol: Хайд малко по смело де

СМЕХ В ЗАЛАТА. До там ли стигна с рекламата. И подаръци даваш, а клиенти никакви. Къде си Рулом, да ме изтриеш? Ти само това можеш :lol:
velsi - Почетен майстор
Стефан написа:
МОЛЯ ВИ СЕ, ЕЛАТЕ БЕ! Що не искате? Само от любопитство, дето се казва :lol: Хайд малко по смело де

СМЕХ В ЗАЛАТА. До там ли стигна с рекламата. И подаръци даваш, а клиенти никакви. Къде си Рулом, да ме изтриеш? Ти само това можеш :lol:
К'во се радваш, бре?! Ти само това можеш - да злорадстваш. Вече всички тука те знаят какво представляваш, няма нужда да се напъваш повече. Колкото до триенето не ти трябва Рулом и аз мога. Ама той ти прави услуга, да знаеш. Така по-малко хора ти четат глупостите.
Стефан - майстор
Не аз, а някой друг се напъва да рекламира нещо си. Даже и заплаха получих за това.
mitaka_vk - специалист
Хмммм, то желание има ама време няма за съжаление.Нямам нищо против да науча нещо повече, а и достатъчно ново за да знам че продължавам да се развивам в дадена област. Ама какво разбираме ние "отворковците" :-D
Румениак стига да имам възможност следващите седмици тмам нищо против да отскочим до там /Драгичево не ми е толкова далече/ и държа обаче да си подсигурил и достатъчно материали за евентуално изчисление на този тип конструкция и азбирасе цени идруги материали.
nivanov - специалист
И аз ще се включа следащия път, този просто не мога ...
Приложима ли е системата за използване за кофраж при изграждане на фундамент за сглобяема къща .
Iliev Labs - специалист
svetko написа:
Приложима ли е системата за използване за кофраж при изграждане на фундамент за сглобяема къща .
Не svetko, тоя матерял водата я ПИЕ!
И няма цена за блокче, и не става за направи сам БАРАКА.
И аз съм сърдит на rumeniak, щото облича в тайнственост технологията и не дава цени.
mitaka_vk - специалист
То има цени ама не са от най ниските :-D
Justy - майстор
mitaka_vk написа:
То има цени ама не са от най ниските :-D
Нееее, има - ама НИКОЙ не чете. Който направи квадратен метър стена с двустранно саниране за 50 лева ще получи мнооооого голяма поръчка :wink:
Тани - модератор
Това цената в завършен вид ли е или на грубо - без мазилки от двете страни?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

Тема "Нагледно къща от изолиращ оставащ кофраж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: