• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
boltik - специалист
Здравейте и от мен.Дойде време да купувам лап топ.И докато размишлявах какъв да бъде чух следното изявление по-телевизията.То гласи следното че до две години телефона щял да замени РС-то :shock: Ако е вярно това предположение да не се изсилвам много :? Предварително благодаря на всички дали своето мнение.
BAlexandrov - специалист
А за какво смяташ да ползваш лаптопа и за какво ползваш телефона си?
boltik - специалист
Телефона за разговори и евентуално за интернет.Лаптопа за сърфиране най-вече.Изка ми се да има NDMI изход но тази глезотия товари нещата още с 200 лв. :?
naB4o - специалист
По-скор ти се иСка да има HDMI ;) Телефона трудно би бил толкова продуктивен и т.н. имам iPhone от 2 години и нещо, супер машинка с много екстри, цъкал и съм с пад и смартфони, но лаптопа си е лаптоп :)
Поне според мен :)
Ако ще го ползваш за сърфиране само - не ти трябва, но за програмиране дизаймн, игри и по-сериозни неща си е необходим.
Тани - модератор
То лаптопа не може да замести компютъра толкова години , а ти как въобще си помисли да сравняваш телефон с компютър? Аз съм решил когато сдаде багажа монитора следващия да ми е 32 инчов LCD , а ти ми говориш да си гледам филм на телефона си - 5800. Няма как да стане! Замисли се! Купувай лаптопа смело! Още в момента в който го купиш вече ще си се набутал , но така е с компютрите! За твое успокоение ще ти кажа че преди повече от 10 години си взех лаптоп за малко над 4000 лв. , а беше от сравнително евтините! Така , че не чакай каквото и да ти говорят!
Nejdet - специалист
Здравей.

Отговори си на следните въпроси?
1. Ще разкарваш ли лаптопа като телефона си? Ако ДА значи ти трябва notebook.
2. За какво още ще го ползваш освен сърфиране? Прецени какъв ресурс иска най-тежкото и значимо за теб приложение. То ще определи процесор и RАМ.
3. Колко повече диск толкова повече :)

4. Както каза колегата по горе още с купуването си вътре. А Закона на МУР опредеделя, че за същите пари след 18 месеца ще си купиш нов с ДВА пъти по бърз процесор и много повече RAM :wink:

Ако трябва, купи си, ако се чудиш дали ти трябва недей.
boltik - специалист
Благодаря за мненията.И сега да задам правилно въпросът си.Вярвате ли че мобила ще замести лаптопа напълно след време и ако е да до колко време.
ArturDent - Почти Безобиден
Аз лично съм убеден, че няма да го замени и ще ти кажа две причини:
Монитор и клавиатура - дори всичко друго на мобилния телефон да е по-бързо, с повече памет и т.н. винаги си остава проблема с големината на монитора и клавиатурата.
За да ти удобно да го носиш, трябва да са малки, а за да ти комфортно да ги ползваш - трябва да са големи.
BLUEFEN - специалист
такова животно нема....
silllveto - Майсторица
до две години телефона щял да замени РС-то

След две години единствено ще разбереш, че след още две ще излезе нещо по-ново. И т.н. :lol:
Аз така се чудя да си купя ли два телевизора, дето хич не ми трябват, щото почти не гледам ТВ :lol: Но пък ми трябват два телевизора :razz: Мъкааа...
  • 1
  • 2

Тема "Очаквам вашето мннение." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: