wpw написа:Искам да изясня малко повече неща. Първо закупих тази къща защото имах малко парички за влагане (имам си основно жилище в града). Второ, направих този избор, защото съм чувал, че къща се купува, когато половинката я одобри. При мен се получи тояно така.Трето - платих за нея, защото е много близко до града и искам да прекарвам там летните жеги. Четвърто, защото и на мен ми харесва. Пето - доста време съм раснал по селата при баби и дядовци, като в последствие и родителите ми напуснаха мноооого по-голям храд от Шумен и до момента живеят на село. Шесто, нямам намерение да я правя "модерна", а само да я постегна (трябва ми баня и тоалетна). Следващия месец ще правя лятна тоалетна - за един душ ще се намери начин.
Миналото лято през август при температура 37 градуса, аз спях по обяд в едната стая С ОДЕАЛО, защото ми беше ХЛАДНО. И като последно, но не и най-маловажно, МНОГО ме кефи да си скъсам плод от дръвчето или зеленчук от градината. Мисля, че за това няма нужда да давам причини.
Малееееколко много причини намерих, дали не се самонавивам...
, а сетих се един минус - сега нямам толкова време за риболов
![]()
Колкото до райграса и чесъна - решено е: отпред в градинката пред къщата само цветя (грижа на жената) и райграс. Отзад в двора - каквото си поискаме. Аз поисках дръвчета и вече имам, сега поисках заек - до седмица-две ще ви го покажа на снимка.
Както и да е, колеги, написаното не е с цел да се заяждам с когото и да е, затова, ако случайно засегна някои, моля за извенение. Желая на всички задраве и късмет и да постигате мечтите си.

жалко само за риболова