Най - вълнуващия въпрос зимно време.
naskov - майстор
Кажи първо от къде си ? Mного ми е интересно на каква цена ти го дават?
Limplin - помощник
naskov написа:
Кажи първо от къде си ? Mного ми е интересно на каква цена ти го дават?
От Смолян съм и баща ми казва, че цената е била 1100лв. ( На него всъщност са му го препоръчали, но аз на продавачи не вярвам )
guns3 - помощник
Колега filmatoplo искам да те попитам за съвет и мнение за това котле-защото виждам че ти си запознат и имаш поглед във сферата??!!
Благодаря Предварително!!!! :)
http://thermtrade.bg/catalog/product_in ... b41be2a761
naskov - майстор
Ако позволиш да си кажа и аз мнението-много са добри, но до 8 секции. Следващите не горят добре. Монтирал съм много
filmatoplo - майстор
Котлите са доста добри , наистина както каза само колегата при по големите горивни камери не изгаря добре горивото .Но това е след 35 киловатовите или 7-8 секционните .Ако при виадруса това е недостатък за по големите при подобни котли това е катастрофа .Монтирай му 4 пътен вентил да му осигуряваш възвратна вода в котела над 60 градуса . :wink: да работи без катран .
guns3 - помощник
Благодаря ви за отговорите момчета!!!!
Питам защото съм се спрял точно на този модел и искам лятото да го купувам!!! Искам последно да питам filmatoplo-Какво ще рече да го монтирам със 4 пътен вентил (че тези неща не са ми от най-ясните) ако можеш да ми го обясниш малко по-подробно ще съм ти благодарен?!
Поздрави!!!!! :)
filmatoplo - майстор
Извинявай не видях че си нов във форума -помислих че си чел теми от година насам . :) Потърси схеми из нета с 4 пътен вентил .
srusev - специалист
Искам да попирам котлите виадрус с долно горене ли са? Получавали се пиролизно горене?
Питам защото ако действат като атмоса мога да си взема чисто нов, а иначе трябва да взема втора ръка атмос.
naskov - майстор
Горенето на Виадруса е много далече от пиролизата. :) Нищо особено не се случва там. Може да гори на долно, може и на горно -зависи как подредиш дървата или въглищата
srusev - специалист
Значи да взимам атмоса, но като ходя да го оглеждам за какво да гледам. Моля кажете на 22год. съм нямам много опит пък и за нов няма да стигнат парите :)

Тема "Къде в пловдивска област чешките котли Виадрус са най евтини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: