• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Михайлов - специалист
Ето ги снимките на банята от тази сутрин.
Най-отгоре, над кафевият ред плочки, майсторът ще ми сложи бели до тавана. И без друго хартисаха бели.
От Керанова в понеделник ще ми кажат кога ще имат доставка към София, понеже складът им е във Варна.

Прикачен файл

DSC00545aaaa.JPG
DSC00545aaaa.JPG (43.5 KиБ) Видяна 5616 пъти

Прикачен файл

DSC00546ааа.JPG
DSC00546ааа.JPG (45.09 KиБ) Видяна 5616 пъти

Прикачен файл

DSC00547ааа.JPG
DSC00547ааа.JPG (85.39 KиБ) Видяна 5616 пъти
сола 180 - специалист
Аз бих наредил пода диагонално.
Иначе е добре , аааааааа не обръщай много внимание на тукашните "майстори".Повечето знаят нещата само на теория.Даже са ги учили от тук :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pooh - майстор
сола 180 написа:
Би НАРЕДИЛ или би ПОРЪЧАЛ ДА ТИ НАРЕДЯТ? Имам малка разлика, незначителна за платежоспособните пациенти, но все пак .... :wink:
ozimen - специалист
Би ли снимал външния ъгъл в банята по отблизо,за да видя сглобката. :?
chapara - майстор
сола 180 написа:
Иначе е добре , аааааааа не обръщай много внимание на тукашните "майстори".Повечето знаят нещата само на теория.Даже са ги учили от тук :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Човече ,ти си голям смешник :cool: Защо не се върнеш да си прегледаш собствените мниения и да видиш колко от тях са конструктивни и после да обиждаш всички във Форума.Съвет се дава ,когато искат такъв от тебе.Пак нищо лично,но се очертаваш като голям спамер :-D
единак - специалист
Абе пич, на тия снимки сякаш се вижда една чупка, там където не трябва да има...Или бъркам? Наклоните сякаш са към средата на пода, а не в канала.
jekasus - майстор
единак написа:
Абе пич, на тия снимки сякаш се вижда една чупка, там където не трябва да има...Или бъркам? Наклоните сякаш са към средата на пода, а не в канала.
Това е извод за душ-кабина,основния сифон не се вижда . То и аз искам да видя идеята за външния ъгъл.
сола 180 - специалист
chapara написа:
Човече ,ти си голям смешник :cool: Защо не се върнеш да си прегледаш собствените мниения и да видиш колко от тях са конструктивни и после да обиждаш всички във Форума.Съвет се дава ,когато искат такъв от тебе.Пак нищо лично,но се очертаваш като голям спамер :-D
1.Започваш пръв и после да няма" Някой Мод да обърне внимание на тоя индивид" реване в стил 2-ра група в ДГ

2. Не съм искал да обиждам никой , а да предупредя човека да не вярва на всички тук.А ти защо се обиждаш говори много ама сетщай се сам.

3.Кой те упълномощи да говориш от името на автора ,той ако не е искал съвети нямаше да пусне тема.

Извинявам се на автора за дългия пост не по темата ама някой хора не разбраха , че има ЛС.

Аааааа а ти ми се струва , че си голям философ. :x
chapara - майстор
сола 180 написа:

Аааааа а ти ми се струва , че си голям философ. :x
С тази разлика и практик от 1977-ма година до ден днешен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20

Тема "Моята баня и коридор. Снимки: преди - по време на - след." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: