Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
naasko - специалист
solo5 и тука има тоалетна, но имаме щастието да имаме още една тоалетна :-D И да питам сега като избуша съществуващото от къде да почна полагането на плочките.

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (50.01 KиБ) Видяна 4694 пъти
Последна промяна от naasko на вт мар 23, 2010 11:59 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Първо реши къде какво ще бъде(за да не слагаш после дълги меки връзки) , после прекарваш ВиК и го подмазваш. И после прочиташ няколко пъти важните теми и я мяташ банята. А ко нещо не ти е ясно ,питай .
naasko - специалист
jekasus благодаря за подкрепата иначе така ще остане като разположение за сега. Ще сложа плочки и зад и под ваната за бъдещи идеи. Иначе още не можем да стигнем до консенсус за разположението на плочките :lol:
naasko - специалист
jekasus благодаря за подкрепата иначе така ще остане като разположение за сега. Ще сложа плочки и зад и под ваната за бъдещи идеи. Иначе още не можем да стигнем до консенсус за разположението на плочките :lol:
jekasus - майстор
Да не оставиш старите метални тръби за водата?
naasko - специалист
Здравейте, каква назъбена маламашка да взема в момента разполагам с 10Х10 мм. зъби а мога да купя и с 5мм. Размера на плочките е 40Х25
naasko - специалист
Понеже съм си любопитен а и обичам да разпитвам, ако помоля да ми я направи някой майстор колко ще излезнат 24 те квадрата баня горе долу при свалени плочки. Все още не знам дали съм способен да ги залепя както трябва. :?
solo5 - майстор
лично съм се убедил, че цена на квадрат е нещо много вредно (банята стана от втория път :-D )
... в различните градове цените за труд са различни :roll:
naasko - специалист
ех да можеше грабвам си банята под мишница и там където ми предложат най евтино там я правя :-D иначе съм от София

Тема "Моля ви дайте насоки и препоръки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: