Напишете въпрос свързан със санирането.
здравейте, предстои да сменявам дограмата, и след като всички представители казват, че работят с немски профили, но все пак сме в България и човек не знае на кого да вярва. имам кофти опит с ролпласт, и по-точно - с монтажа - оставиха си ръцете "момчетата". иначе дават най-добра цена. та относно профилите, може би всички са на едно ниво, но монтажът също е много важен, а всъщност него не можеш да го избереш. та затова ви занимавам. ако някой е бил доволен, нека пише. благодаря.
Последна промяна от pentchod на съб мар 27, 2010 6:54 pm, променено общо 1 път.
Takezo Sensey - модератор
Здрасти !

1-пиши на кирилица моля те, ползвай бутона "промени" и си оправи поста
2-РОЛПЛАСТ, едни доволни - едни не
3-кой каквото кара това си 'фали
4-...
5-...
l_bonev - специалист
Здрасти, аз лично съм доволен от АЛ КОРЕКТ ЕООД,преди време се запознахме на един обект правех ремонт ,но те пък нямаха тогава хора да подмазват. Колкото до Ролпласт, лични впечатления нямам , а само от хора ползвали техните услуги,че монтажниците им са много мърляви ,иначе цените им са много добри.
извинявайте за шльокавицата-писането на латиница нямам опит с форума.
Takezo Sensey - модератор
Няма проблем .

Тааа какво казваш не си доволен от монтажа ?
Щото дограмата е добра - доста добра.
torbalan - Дървен философ
защо ПВЦ????

аз си сложих дървена и съм мнооооого доволен ;)
pavkatay - майстор
гледай дограмата да не е от никому неизвестни профили(броя на камерите е почти без значение < 1% в топлоизолацията на прозореца), плащай за хубав стъклопакет -нискоемисиино стъкло, троен пакет и т.н. (може да ти повиши топлоизолацията на прозореца с повече от 50 %). и най-важното е качеството на изработката и монтажа. от значение е обкова-мнения много-сам си преценяваш(произхда и цената не винаги са определящи), довършителните операции също могат да се окажат фактор , който разваля ефекта от доброто качество на изработка и монтаж :wink:
пс. и мое лично мнение е ,че по-високата цена на немските профили не е оправдана - не мога да го докажа, но смятам, че немските стоки произведени за източния пазар са по евтини ,отколкото в германия , защото е поспестено това онова :?
благодаря на всички.аз реших да поръчам при ролпласт и да я монтирам сам мисля че се справих дано не се лъжа.

Тема "каква пвц дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: