Има много интересни линкове, нека ги споделим.
Profi Stroi - специалист
http://archzine.com/index.php/category/architecture/
Вижте и разгледайте целия сайт
Доста и все интересни идеи за различни помещения
Emerald - модератор
:-D Там е пълно с неща за "От нищо нещо". Легло от кашони, лампата от сантиметрова лента (направена е точно на принципа на купичките ми от вестници :-D )

Изображение

Има и оригинални неща за дърводелците. Останаха ми очите в кубовете-столчета. :roll:
Profi Stroi - специалист
Гледайте
Радвам се че ви е допаднал сайта
Няма идея на кого е но е направен добре и то доста
Emerald - модератор
Profi Stroi написа:
Гледайте
Е, чак пък добре...много пресилено. Понасъбирали от тук-от там дизайнерски мебели...Бедничко. Доста малко за цял сайт.
Profi Stroi - специалист
Под добре визирах идеята и реализацията макар и оскъдна
Emerald написа:
Profi Stroi написа:
Гледайте
Е, чак пък добре...много пресилено. Понасъбирали от тук-от там дизайнерски мебели...Бедничко. Доста малко за цял сайт.
Хъм, като се има в предвид, че сайтчето е на 10 дена (поне според календара им) има доста неща. И се ъпдейтва редовно. Аз съм абонирана за RSS feedera им. Пускат поне 4-5 нови неща на ден.
Според мен е нормално един нов сайт да е празен или полупразен и да се пълни с времето.
Emerald - модератор
Наистина постоянно се обновява- и аз го следя с интерес. :roll:
Влязох тук да изкажа пак благодарност на Профи че сподели сайта и да ви разкажа забавна случка. :-D

Благодарение на подсказката им, си купих ето тази "играчка" (трябва да вляза и на тях да благодаря):

http://archzine.com/index.php/kitchen/faucet-light

Монтира мъжа ми на крана в кухнята, а когато се прибра дъщеря ми от училище, я прати там да си измие ръцете. Трябваше да и видите физиономията. Отскок назад и ококорени очи на шестнайсе. :lol: :lol: :lol: Изтри си бързо ръцете и ги заоглежда с още по-изумена физиономия. :lol: Мъжа ми с явно задоволство и казва "а сега и ръцете ти светят". Продължава известно време да ги върти оглеждайки невярващо от тук и там, и хуква към банята на тъмно да провери дали наистина светят. :lol: :lol:

Направо си легнахме от смях. :lol:

Относно кранчето, казвам ви, удоволствието от течащата светлина е невероятно! :roll: Аз като малко дете не мога да му се нарадвам. :-D

Тема "Интересно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: