• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
miros84 - специалист
Имам също планове след 1,2 години да налепя 30-40мм фибран върху замазката за изолация, понеже е втори последен етаж. Има ли позлза и правилно ли е? Ако да, какво трябва да сложа над фибрана.
Казвам след 1,2 години защото ще са ми необходими 1,2 години да събера малко пари.
simeonov_74 - специалист
miros84 написа:
Имам също планове след 1,2 години да налепя 30-40мм фибран върху замазката за изолация, понеже е втори последен етаж. Има ли позлза и правилно ли е? Ако да, какво трябва да сложа над фибрана.

По-добрият и правилен вариант е фибран, арматурна мрежа и след това 4-5см замазка, затова се консултирай с майстора, мисля че ще ти каже същото :wink:
skrijo - специалист
Пробвай с утрова да ги избиеш .
jekasus - майстор
Най-голяма Утрова на мишките е жива котка . Моя къща също с гредоред, но не на два етажа . Просто си сложих една дъска ,да се качват гладните котки на тавана . За една седмица стана тишина.
javor4o - специалист
Здравейте и от мен.
При мен проблема е ,че явно имам мишка или нещо подобно под дюшемето.
Имам такова устройство дето ги "притеснява" ама няма ефект.
Над дюшемето имам ламитат ,а пролуките около стената съм запълнил с пяна като преди това наръсих с отрова колкото можах.
Сега като позастудя пак започна да чегърта,все едно чупи дъските :? :sad:
ако имате някаква идея казвайте ,че не може да се спи :shock:

Отивам за лайка и ще сложа ако мога иот долу.
solo5 - майстор
да не се окаже, че имаш дървояд :-D
иначе с тази отрова и пяна да не умре мишката преди да е излязла, че тогава ще влезеш във филма :?
javor4o - специалист
Поне да знам,че има труп :shock: :sad:
много е гадно ,да знаеш :-D
javor4o - специалист
ами ако е дървояд-ужас :sad:
трябва да къртя дюшемето :datz:
stoyanstoyan - специалист
Здравейте, за съжаление и при мен на окачения таван има мишки. Покривът на къщата от едната страна е стоманобетонен ,но от другата гредоред и там са и окачените тавани. Въпросът ми е има ли начин тези тавани така да се преработят че да не влизат мишки плъхове и т.н. Моля за помощ,че в нас вече имам фобия и от най малкия звук.
Сложил съм капани викнах и фирма,но искам да реша проблема по кардинално. :cry:
  • 1
  • 2

Тема "Мишки и плъхове по тавана. Съвет?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: