Според мен , този учебник само показва нивото на образование и пр
еподаване във висшите училища - среден курс на образование.

BoBo72 написа:Ти законспириран издател ли си , или си правиш реклама колко добър преписвач си ?Защото аз съм учил по такива учебници в средния курс.никаква реклама не си правя просто е нещо което дълго време търсех нагледно и реших че може и на някой друг да е полезно .Щом като ти тия работи си ги знаеш, моля да не дрънкаш ненужно до колкото ти е възможно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен , този учебник само показва нивото на образование и пр
еподаване във висшите училища - среден курс на образование.
![]()
sek.1 написа:Интернет-изданието на учебника "Технология на материалите" е учебно помагало за студентите по специалностите "Транспортна техника и технологии",И четирите специалности са инженерни. Друг е въпросът, че този предмет им е излишен.
"Инженерна логистика и строителна техника", "Индустриален мениджмънт" и "Технология, организация и управление на транспорта" Според мен първите две и вторите две специалности не би трябвало да учат по една програма. Поне навремето в ТУ икономическите и техническите специалности учехме по различни програми.
vil78 написа:Има много добри учебници по металознание, и като цяло за материалознание в книжарницата на ХТМУ София. Тя се намра в основната зграда на първия етаж срещу входа. Все пак там се изучава специалноста Металургия.супер!! може ли линк?!?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: