Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
gorgidanchev - специалист
В ArtCam 2008 Задавам 2 см. по Y и примерно 5см. по X .Със Y всичко е точно но по X ми отрязва от модела.Три дена се мъча на различни компове :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Е не ,че не сенакефих на удоволствието на първата ми работа но с нагаждане на стъпка спрямо програмата...Абе не мога да обясня.Мога да пусна файлчето.Отваря се директно с Mach3...
velsi - Почетен майстор
Изпрати ми двата файла. Този на арткам и другия, с програмата която отваряш с мач3. Ще видя дали мога да открия проблема.
Lumin - специалист
@gorgidanchev
обясни какъв е проблема, ще опитам да помогна.
Правя модел примерно надпис е като я пусна в mach3 отрязва голяма част от надписа.В ляво със списъка с редовете ...G кодовете.Спира точно дотам дето се побират на екранчето в дясно.А кодове има още да испълнява надоло. :? :wallbash:
Колеги мисля ,Моята mach3 Не е профешанал.Щом ми итрязва до оприделен G Коде...
velsi - Почетен майстор
Ако беше ми изпратил на майла каквото ти казах до сега можеше да се знае къде е проблема. А Mach3 дококото знам си е една.
svetliopi44 - Чирак...
Пич програмата ти е май демо версия
skartalov написа:
Ограничението и е че изпълява само 500 реда G-CODE, но като за настройка и пускане на твоята система ще стане.
И аз така почвам да мисля. :?Чудих се за това исказване къде го бях срещнал но ти дойде навреме.Ми то голяма тема.Чел съм я много пъти.Благодаря .Явно тия кракове са фалшиви.Мъка....
Lumin - специалист
svetliopi44 написа:
Пич програмата ти е май демо версия
skartalov написа:
Ограничението и е че изпълява само 500 реда G-CODE, но като за настройка и пускане на твоята система ще стане.
Колегата е прав.Това е причината, ако не е лицензиран Mach-a.

Тема "CNC машина гравьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: