Мечтата на всяка домакиня
Тани - модератор
Моля те , прочети отново темата и виж кой кого обижда! Поне ще имаш някакви насоки как да се държиш в другите форуми! Дори само последния пост да си прочетеш , ще е достатъчно! Аз лично смятам , че над 90 % от инженерите не са тези , които си описал в последния си пост! Ти как мислиш? От друга страна смятам , че един инженер по електроника в общия случай разбира от строителство по-малко от повечето майстори със средно образование по строежите!
calidad - напреднал
Далеко си от истината ! И не се опитвай да се измъкнеш с евтини номера, защото няма кой да ти се върже. Не се оправдавай, ами обмисляй преди да пишеш, каквото и да е било по каквато и да е тема. Не съм обиждал никого персонално, той сам се обижда със собствените си думи и действия. Писна ми да се занимавам с такива хора. Некадърници, дето нищо не са направили а само критикуват останалите и завиждат на другите, които са се опитали да направят нещо, които са инвестирали в образование и култура, тръгнали са по трудния път ,лишили са се от много неща, за да го постигнат. Хабер си нямаш как се вземат трудни изпити, например Математика 4 части те са хиляди не могат да се изброят. Хабер си нямаш как се пише дипломна работа как се защитава и т.н. И си тръгнал да си даваш оценката какви били вишистите, инженерите и изобщо хората с образование, що не си размърдаш малко мозъка и да не се излагаш. Гади ми се от такива хора такива некадърници във всички сфери те са докарали държавата до това състояние. За това кадърните отдавна избягаха извън България , защото им писна да се занимават с посредствеността. Кой си ти та казваш че 90% не били такива, въобще общувал ли си с хора на науката с хората на изкуството като цяло с образовани и еродирани хора, че да даваш такива оценки. Световно безизвестния никой си дава мнението ! Още пра дядо ми е завършил америкаско счетоводство, когато 99,9 са ходили с цървули. Целия ми род са хора с образование ,дядо ми е завършил в Свищов баба ми френски колеж, баща ми е инженер, майка ми преподава в престижен западноевропейски университет, вуйчо ми е инженер и крупен бизнесмен и ти ще си даваш оценката за такъв тип хора какво можели и какво не. Аз имам две висши образования и никога не съм си позволявал да давам оценки така за хората. Трябва да се засрамиш от това което си казал и писал. Няма ли кой да я изтрие тая тема.
Последна промяна от calidad на ср мар 31, 2010 8:51 pm, променено общо 1 път.
ebahti - майстор
calidad написа:
Далеко си от истината ! И не се опитвай да се измъкнеш с евтини номера, защото няма кой да ти се върже. Не се оправдавай, ами обмисляй преди да пишеш, каквото и да е било по каквато и да е тема. Не съм обиждал никого персонално, той сам се обижда със собствените си думи и действия. Писна ми да се занимавам с такива хора. Некадърници, дето нищо не са направили а само критикуват останалите и завиждат на другите, които са се опитали да направят нещо, които са инвестирали в образование и култура, тръгнали са по трудния път ,лишили са се от много неща, за да го постигнат. Хабер си нямаш как се вземат трудни изпити, например Математика 4 части те са хиляди не могат да се изброят. Хабер си нямаш как се пише дипломна работа как се защитава и т.н. И си тръгнал да си даваш оценката какви били вишистите, инженерите и изобщо хората с образование, що не си размърдаш малко мозъка и да не се излагаш. Гади ми се от такива хора такива некадърници във всички сфери те са докарали държавата до това състояние. За това кадърните отдавна избягаха извън България , защото им писна да се занимават с посредствеността.
абе аз досега се сдържах,амаа тоя недооценен"енжинер" нема ли кой да го разкара от форума :evil:
calidad - напреднал
Кой пък си ти само като ти видя ника {ЕБАХТИ} и ми ставаш ясен. Що не си извадиш и нова лична карта с това име хахаххах. Вместо пръстови отпечатъци може да ти вземат от това място на което сядаш хахха ебахти ника. Абе аз какво си губя времето с вас.
Последна промяна от calidad на ср мар 31, 2010 9:00 pm, променено общо 1 път.
pavkatay - майстор
calidad написа:
Далеко си от истината ! И не се опитвай да се измъкнеш с евтини номера, защото няма кой да ти се върже. Не се оправдавай, ами обмисляй преди да пишеш, каквото и да е било по каквато и да е тема. Не съм обиждал никого персонално, той сам се обижда със собствените си думи и действия. Писна ми да се занимавам с такива хора. Некадърници, дето нищо не са направили а само критикуват останалите и завиждат на другите, които са се опитали да направят нещо, които са инвестирали в образование и култура, тръгнали са по трудния път ,лишили са се от много неща, за да го постигнат. Хабер си нямаш как се вземат трудни изпити, например Математика 4 части те са хиляди не могат да се изброят. Хабер си нямаш как се пише дипломна работа как се защитава и т.н. И си тръгнал да си даваш оценката какви били вишистите, инженерите и изобщо хората с образование, що не си размърдаш малко мозъка и да не се излагаш. Гади ми се от такива хора такива некадърници във всички сфери те са докарали държавата до това състояние. За това кадърните отдавна избягаха извън България , защото им писна да се занимават с посредствеността.
аз съм учил математика в 4 части, физика, аеродинамика, философия, история, термодинамика и т. н. и съм правил И ДИПЛОМНА РАБОТА и съм я защитил с оценка мн. добър и съм се явил и на ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ (говоря за едно и също образование) и съм го взел с отличен, бил съм и авиоинженер :-D , и кръчмар и търговец и строител. сега съм дограмист. от нищо не съм се отказал защото ми е писнало-просто кофти ситуации, но и не съм работил нищо, което не ми харесва(за сега). казвам това за да знаеш, че с нищо не съм по-долу от теб ( а и повечето тук-много от нас са висшисти, инженери .....) и не съм заслужил някой заядлив комплексар като онзи , който крещеше непрекъснато (ВЕЕЕЕЕЕ :lol: ) да си излива злобата абсолютно безпочвено във времето и на мястото, където аз лично а и много хора използваме за сериозни цели.
calidad - напреднал
Като си такъв защо си плюеш на дипломата тогава ? (може и да не си )
Аз също се занимавам с много работи и няма да позволя някой да принизява труда който съм положил, а и на други като мен . . . И последно да уточня, образованието е предпоставка не е гаранция. Има хора кадърни и без образование, но никога не го отричат защото признават силата му. Каква злоба бе колега хах и ти за какво учи тогава. Не мисли че образованието ти не е повлияло и не те е формирало като човек , дори да не го съзнаваш това е станало. Бъдете здрави и край от мен.
Последна промяна от calidad на ср мар 31, 2010 9:18 pm, променено общо 4 пъти.
ebahti - майстор
ебахти инженера,ебахти акъла,................
pavkatay - майстор
calidad написа:
Като си такъв защо си плюеш на дипломата тогава ? (може и да не си )
Аз също се занимавам с много работи и няма да позволя някой да принизява труда който съм положил, а и на други като мен . АРЕ смятам да приключа защото няма смисъл. Между другото и аз имам педагогиеска правоспособност ,не си само ти даскал. И последно да уточня, образованието е предпоставка не е гаранция. Има хора кадърни и без образование, но никога не го отричат защото признават силата му.
тоя да не ме бърка с брат ми бе, той е даскал :lachtot: аз все казвам, че само поп не съм бил, ама и даскал не съм :-D
calidad - напреднал
За мен е голяма простотия да си сник ебахти и от долу да е христо ботев честно. Това е обида за всеки истински българин. Ебахти и лика на ботев. Как искаш да те взема на сериозно , даже се чудя как не съм се рзпсувал за това. И си дошъл да ми държиш сметка хахх ! ебахти хахх х

Тема "Лайсна за мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: