• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 132
Всичко за дърводелството
Lumin - специалист
...
Последна промяна от Lumin на ср апр 07, 2010 9:19 pm, променено общо 2 пъти.
velsi - Почетен майстор
Lumin написа:
Не знам дали ще допълня темата или ще ме погнете с камъни, но все пак да опитам - дърворезба правена с помоща на CNC машина:
Струва ми се, че тези снимки са за темата със CNC машината. А тука би трябвало да си остане класическата ръчна дърворезба.
Lumin - специалист
...
Последна промяна от Lumin на пон май 10, 2010 7:42 pm, променено общо 1 път.
toiq - специалист
Lumin написа:
velsi написа:
Струва ми се, че тези снимки са за темата със CNC машината. А тука би трябвало да си остане класическата ръчна дърворезба.
Съгласен съм.Може би е по-правилно да се обособи отделна тема.Тази със CNC машината е специализирана , пък и доста обширна, за да не кажа разводнена.96 станици до сега, ако я натоварим и със снимки съвсем няма да е възможно намирането на зрънцето в купа слама :?
По - скоро да се направи нова тема с примерно заглавие "CNC твирби" или нещо подобно. Щото каквото и да си говорим това е друг тип изкуство. Дърворезба ама не съвсем, програмиране ама не съвсем, графичен дизайн ама не съвсем, чертеж ама не съвсем, може би всичкото това на куп, ама не съвсем.
На мен ми харесва, ама не съвсем.

Само сравни гроздетата. Едното според мен е шедьовър, кое ли е то???

Прикачен файл

grozde.JPG
grozde.JPG (62.24 KиБ) Видяна 7687 пъти
boltik - специалист
И от мен имате за нова тема ЦНЦ творби.Откога я чакам.
velsi - Почетен майстор
Отдавна си мисля за такава тема. Кой обаче ще пуска творбите си в нея? Нека колегите, които са се захванали да правят такива машини поне да ги завършат.
Lumin - специалист
...
Последна промяна от Lumin на пон май 10, 2010 7:38 pm, променено общо 1 път.
toiq - специалист
Lumin написа:
toiq написа:
Само сравни гроздетата. Едното според мен е шедьовър, кое ли е то???
Поздравления, страхотно си се справил. :klatsch:
Ееее за жалост не съм го правил аз (Сега аз се уча), творбата е на стар български дърворезбар. Надявам се да го надмина някой ден :-D
rum_sz - специалист
Чичо гугъл,приятно гледане и се учете :) Който има желание,дарба и ръка,само напишете woodcarving
rum_sz - специалист
toiq написа:
Май намерих евтини длета.

http://www.dleta.net/contacts_bg.htm

Преди 2години купих 10бр длета за 100лева
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 132