Много интересна и все по-често дискутирана тема.
nasco2 - специалист
ribnikolaevi написа:
Дотук два умерено отрицателни отзива, няма ли положителни?
Имаше и други паркетаджии тука, не може да не са чували нещо за тая фабрика.

Да има и още, но като не съм работил с тях какво да ги оплуя само защото са конкуренция ли?
unclebim - специалист
Познавам ги, от тях си взехме паркета преди време, Митко и Жулиета, на Стройко са, някъде на 2ри, 3ти етаж на широките полуетажи, не помня точно. У нас имам стая с техен паркет, дъбов, рустик, т.е. с чепове, реден по дължина като дюшеме, от парчета с произволни дължини, дойдоха ми на много добра цена. При реденето никакви фуги не е имало, стана чудесно. След година и половина имам някои поотворени фуги, до 1мм, макар че е лепен, но по-вероятно е от влага отдолу от мазето, все пак не мога да го преценя сам. Слагаха ми го техни хора, мисля че племенникът на Митко. Хората бяха коректни, когато и каквото казаха, направиха го. Аз съм доволен, стараят се, малка фабрика е, дават добри цени, може и да не са най-добрите иначе, но нямам база за сравнение. Ако решиш да работиш с тях, мога да им се обадя, познаваме се оттогава.
Chefo77 - майстор
Колега, за да отвори фуги скоро нареден паркет, според мен или е бил по-влажен от допустимото, или под паркета минават недобре изолирани тръби за парно, или пък поддържаш нечовешка температура в стаята. Паркетът, който поема влага, се разширява и фугите изчезват.
Просто като информация, нищо лошо към колегите!!!
unclebim - специалист
Тръби за парно минават наистина, не са изолирани, само в гофре са, и въпреки че има доста замазка над тях, най-вероятно те да са причината, защото не поддържаме много топло у дома. Благодаря.
ribnikolaevi - майстор
Абе направи ми впечатление, на визитката дето ми дадоха липсва адрес ... И сайт нямат (не че са само те де). Въобще, ако може човекът, който е по-запознат с тях, да каже с к`во си вадят хляба тия хора. Явно не разчитат само на паркетната фабрика.
ribnikolaevi - майстор
Е, тъй като приключих с господина, да си кажа какво ми се стовари на главата. Когато дойдоха момчетата да го редят, се оказа, че първо паркета не е 18 мм, за какъвто го кухих, а някъде 16.5 мм. Но това дет се вика, е по-малката беля. По-голямата беше, че ширината на паркетините, тип дюшаме, варираше много силно. Като сложиха две паркетини, имаше разлика от 5 мм.
Правете си изводите, дали да работите с въпросния цех! Аз лично съжалих хиляда пъти, че се обърнах към тях!
Ще потърся, имаше някъде тема за черен и бял списък, да ги включа на съответното място.
unclebim - специалист
Полезна информация, а какво стана накрая с паркета?
begemot1 - специалист
begemot1 написа:
:cry:
Ако е тази за която си мисля.........
Без да обиждам никой, но когато правих един паркет с доста крива геометрия , на въпроса - От къде е паркета.Ми отговориха от Божурище..........................
Вземи парчета паркет и ги нареди ако няма фуги , и всичко е под прав ъгъл, значи е хубав :!:
:? :? :?: :?:
ribnikolaevi - майстор
begemot1 написа:
begemot1 написа:
:cry:
Ако е тази за която си мисля.........
Без да обиждам никой, но когато правих един паркет с доста крива геометрия , на въпроса - От къде е паркета.Ми отговориха от Божурище..........................
Вземи парчета паркет и ги нареди ако няма фуги , и всичко е под прав ъгъл, значи е хубав :!:
:? :? :?: :?:

Прав си, но като вече си бях платил капарото, какво да правя. Веднъж вече се скарах с него, върнах му партидата. Да го съдя ли, какво да го правя?! Нали разбираш, че това не е много практично от моя страна.
Това което ми остава е да го натопя където мога, пък дано има по-малко прецакани като мене.
valmet - специалист
ribnikolaevi написа:
Това което ми остава е да го натопя където мога, пък дано има по-малко прецакани като мене.
А Агенцията за защита на потребителите нямаше ли да свърши работа?
Съгласен съм,че един път дадеш ли пари на несериозен човек,после е трудно,но не и невъзможно.

Тема "Жулиет паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: