Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
spro - специалист
Знае ли някой от къде по центъра мога да си купя Реле РЭС10 на 26V,че и други руски елементи?
spro написа:
Знае ли някой от къде по центъра мога да си купя Реле РЭС10 на 26V,че и други руски елементи?
Кой център? :?
любител - специалист
Ми Тцофианци, кво да ги правиш. Свето все около тех се върти.

Не знам за руски елементи, но доколкото познавам някакво централна част там се сещам за един "Конрад електроникс" на бул. "Прага" срещу градинката някъде е. Може да попита там.
spro - специалист
Добре, моля те попитаи дали имат такова реленце.Благодаря ти.
crez - майстор
ул.Борис и Симеон. Като тръгнеш от халите към пазра вторта пряка и Борис свиваш по нея и тръгваш посока Пиротска, от дясната страна се намира доста мръсен и невзрачен магазин за ел.елементи,релета и др. стари модели ел.двигатели,задвижки,термодвойки и т.н.
Justy - майстор
На Самуил и бившата Поптомов - не я знам сега как е.
spro написа:
А на 28 V искаш ли.Ако ми кажеш за каквоти е ще ти дам.Сериозно.
spro - специалист
малко късно отговарям, но..., та трябва ми за работата.
Johny - майстор
Това са релета, които се исползват в авиацията. Потърси в някой авиационен форум. Вероятно ги има и в друга руска техника, тъй като нещата при тях са унифицирани.
crez - майстор
spro написа:
Имам една дузина релета от руска ракета насител І-та степен не пише на тях на колко волта са,но доколкото знам работят в диапазона от 12 до 60v. Ако има такова с тая сигнатура имаш го.

Тема "Реле РЭС10" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: