Необходими продукти:
Тесто - аз ползвах готово от магазина, някой ако иска може да си омеси
Лютеница - аз ползвах домашна лютеница, може да се ползва и доматено пюре
Кашкавал - ползвах Родопея
Пушен бекон - Соларис
Гъби - Печурки
Сладка царевица - Бондюел
Кисели краставички - някакви виетнамски
Можете да импровизирате, важно е блата да стане по-тънък от плънката
 
Разточеното тесто се поставя в тавичката

чашката беше в ролята на точилка
 а с ножчето изрязох блата по основата на тавата

Намазваме с лютеницата (може и с доматено пюре)

Гарнираме с кашкавал

Слагаме бекон (може и шунка, салам, луканка и др.)

Нареждаме гъбките
 

Нареждаме краставичките

Поръсваме отгоре със сладка царевица

Още малко кашкавал не е излишен
 

Печем при около 15 минути в загрята фурна на 250 градуса

Да Ви е сладко
 

								
															
																																	Тесто - аз ползвах готово от магазина, някой ако иска може да си омеси
Лютеница - аз ползвах домашна лютеница, може да се ползва и доматено пюре
Кашкавал - ползвах Родопея
Пушен бекон - Соларис
Гъби - Печурки
Сладка царевица - Бондюел
Кисели краставички - някакви виетнамски
Можете да импровизирате, важно е блата да стане по-тънък от плънката
Разточеното тесто се поставя в тавичката

чашката беше в ролята на точилка

Намазваме с лютеницата (може и с доматено пюре)

Гарнираме с кашкавал

Слагаме бекон (може и шунка, салам, луканка и др.)

Нареждаме гъбките

Нареждаме краставичките

Поръсваме отгоре със сладка царевица

Още малко кашкавал не е излишен

Печем при около 15 минути в загрята фурна на 250 градуса

Да Ви е сладко

										Последна промяна от solo5 на нед апр 04, 2010 10:07 pm, променено общо 1 път.
																			
															
																								
															


