• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 12:06 am, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 12:07 am, променено общо 1 път.
Niky - специалист
Emerald написа:
Стефан написа:
Emerald написа:
Ето я холната масичка.
Наистина ли толкова Ви харесва? На мен определено не ми харесва!
За вкус не спорят. Масичката е дело на много известен дизайнер.
Стефане, за Изумрудената това е достатъчно. Известен дизайнер...ха ха

Иначе смело критикува останалите.
Хайде, покажи нещо дето си направила ти, стига с тоя КИЧ с който засипваш форума.

Едната спре, другата почне :?
Тани - модератор
Emerald написа:
Изключително хармонично е вписана точно в този интериор и да не кажа повече-най-интересната вещ е определено в стаята. Не е факт, че би подхождала на всеки стил, но така е с повечето мебели. Чудесен стил "арт-деко"-мебел с много артистичен, креативен дух- вероятно за такива собственици.
Не е задължително всички да го харесват! Това , че аз обичам син цвят , не значи , че всичко боядисано в който и да е цвят различен от синия е грозно! Или ти точно това твърдиш! И аз не обичам чалга , но това не значи че всички мои познати които слушат са простаци!

По другия въпрос :

Някога , поне веднъж в живота да ти се е случвало да коментираш някоя марка автомобили? Кое ти дава право да ги коментираш?
Определено не съм участвал в проектирането на Мерцедес , но мога да заявя че са добри автомобили!
Стефан - майстор
Niky написа:
.....Стефане, за Изумрудената това е достатъчно. Известен дизайнер...ха ха
Иначе смело критикува останалите.
Хайде, покажи нещо дето си направила ти, стига с тоя КИЧ с който засипваш форума.
Позволявам си да се намеся, поради факта, че ме замесвате в него. Аз отдавна съм си казал мнението по въпроса, но почти не намирам подкрепа от съфорумците :? Ако темите във форума си изчистят от кича, ще стане много по-привлекателно място! Но кой да го направи? :? Тия, които трябва да свършат тая работа, админа ги е направил модератори, нали? И ако някой се противопостави, му размахват заплашително пръст/ще трия постове!!!/ :lol: Нали така? Може да ме изтрият, ако ползвам нецензурни думи, обиждам някого, провокирам расизъм, и т.н. Но, когато си изкажа мнението за подобряване имиджа на форума, ставам неудобен/и постовете ми изчезват/.
Предполагам, че и това мое мнение ще изчезне, но предпочитам да зная точните причини!
Иначе, Emerald има доста полезни постове, и добро виждане за дизайна. Но, определено понякога залита в издребняването, и употребяваните от нея "чуждици", и преписаните от разни сайтове материали :?
Justy - майстор
Стефане, никак не ставаш неудобен - напротив ти си необходимата опозиция и коректив - говоря сериозно. А закачките ви с Тани са добронамерени и ги считам за чувство за хумор.
Ники, ако тази маса е вписана сред един строго стилен интериор наистина ще е кич. Но ако е в една мансардичка, обзаведена артистично и си пеем Champs Elysees и Bohemian Rhapsody - никак няма да е. А Емералд спомена за вписването в интериора.
Така, че нека в бъдем по умерени и аргументирани в критиките - независимо по каква тема.
Последна промяна от Justy на чет апр 05, 2007 1:09 pm, променено общо 2 пъти.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 12:08 am, променено общо 1 път.
Yulian - напреднал
Emerald, аз лично те подкрепям. Даже според мене нещата, които показваш са не само идейни но и стилни. Първата снимка с розовата маса , възглавници, розите и розовия акцент в пердето и полюлея, биха подхождали на точно определен тип жени, който обичат така наречен стил на розовото или бонбоненото. По същия начин и масивната дървена маса от втората снимка се вписва в стилът на всичко около нея. Лично мое мнение е, че показаното заслужава внимание и има какво да се научи от него. :) :) :)
  • 1
  • 2

Тема "==" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: