Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
ninkata - помощник
А тоалетната чиния е била до тръбите, отдушниците и още каквито неща има там.По-навътре мисля че има сифон на земята.Но не мисля че е проблем да се мести.Все пак всичко още е на панел.
jekasus - майстор
Направи стая 2 кухня-трапезария ,а стая 4 детска. И детето ще си има собствена стая и ти ще си позволиш по-голям плот за кухня.
ninkata - помощник
Детската трябва да е по-голяма да има място и за игра и за разхвърляне на играчки.Стая 4 ми се вижда много малка за детска.
Последна промяна от ninkata на чет апр 01, 2010 10:19 pm, променено общо 1 път.
niki_sap - специалист
Според мен, това което може би и ти очакваш да чуеш е - направи 3 и 4 заедно с балкона на една стая, където да е всекидневна, хола става детска стая и 2 си осташа спалня. Това е предполагам лесно изпълнимо - нямам представа дали стената между 3 и 4 не е носеща и може ли да се бутне. За мен лично е важно и какво е изложението на стаите - защото е по-добре дневната да е на слънце.
ninkata - помощник
Да , и аз така мислех,но апартамента е панел, 1 етаж,незнам кое е носещо и кое може да се бута.А да , север е откъм стая 3 и 4.Юг е откъм стая 1 и 2.Запад е откъм стая 2 и 3.Изток откъм стая 1 и 4.Там е и стълбището.
niki_sap - специалист
Ами хубаво, значи трябва да разбереш кои стени са ти носещи и кои не. Макар, че при панелите май всички се водят носещи. Аз лично не бих пипал кой знае колко разпределението. Зависи какво искаш да постигнеш - можеш да направиш и 4 стаен апартамент с три спални, може да имаш и класически 3 стаен - както си е замислен - това са едни от най-хубавите апартаменти и ако така и така ще остава триестаен не разбирам защо трябва да го преобразуваш. Просто го ремонтирай и направи красив по твой вкус.
dechoоо - специалист
Значи в момента е:
Стая 1-хол
Стая 2-спалня
Стая 3-детска
Стая 4-кухня
Моето виждане е:Просто размени предназначението на стая 2 с 4. За спалнята ти трябва да си сложиш само едно гардеробче и една спалня. Само за едното спане немисля че ти трябва нещо по голямо. А стая две ти е близо до банята, което означава че ще ти е по лесно с изграждането на ВиК-то. А и е просторна, достатъчно място за вградена кухня с плод голям колкото ще ти е необходим (в ъгъла към банята и външната стена) и маса със столове за трапезария. Ще има място и за пералня под плода и фризер. Най добре ще стой в ъгъла до терасата и външната стена

Мисля че така е добре! Другите две стай могат да си запазая предназначението. Смалко ремонт ще станат перфектни

Успех
ninkata - помощник
Благодаря за мненията!
Дали ще е по-добре вратата на тоалетната да мине откъм коридора?Така както е сега имам чувството, че първо трябва да влезеш в кухнята,за да отидеш до тоалетна :lol:
ninkata - помощник
Така, сега излезе, че в банята трябва наново да се правят тръбите , защото предишните собственици са я замислили без тоалетна чиния.
А в тоалетната няма прекарани тръби за мивка.
И в килера няма прави и обратни води и контакти.
Ами това май ще е най-напред.Сега трябва организация. :lol:
lotosf - специалист
Защо искате това проэорче на банята.Монтирайте вентилатор той ще иэпълнява същите функции!!! :?

Тема "Ремонт на тристаен апартамент." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: