Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
zvetomil - специалист
:sad: Когато работите в къщи и покрай вас висят роднини кибици.ИЗГОНЕТЕ ГИ ДА НЕ ДАВАТ АКЪЛ,или спрете за момент!!!Аз днес да взема да бързам в къщи докато редях ламинат в спалнята.Докато зарезвах една лаистна за перваз и бързах /естествено не внимавах/,отскочи макетния нож ,та три шева и нема засегнато сухожилие.То си е до характера ,но тия които бързат,да знаят,че спокойната работа е по-качествена и по-бърза. :wink: :razz:
velsi - Почетен майстор
Така си е. Радвам се, че се е разминало без сериозни последици. Наистина трябва да се внимава!
Palawnik - специалист
Лошото е че го разбираме след третия шев.
bob - специалист
То и народа го е казал - Бързата работа срам за майстора.
zvetomil - специалист
Аз слагам дограма и винаги някой те гледа в ръцете ,как сваляш стария прозорец и слагаш новия така,че съм свикнал.Но в къщи по са способни,да ти се мешат в работата и да ти отвлекат вниманието.От мене с пожелания за спорна и без произшествия ,за сите майсторе!!!!
rendo - специалист
Е то винаги е така де лошото е че аз го разбрах след 13 шева на лявата китка след порязване с флекс с диск за циркуляр !!

Съвет за всички винаги изключвайте флекса когато не работите с него и винаги когато го включвате в конътакта прверете дали някой не си е играл с бутона за включване !!!
evdoki - специалист
Друг съвет; Никога,ама никога не слагайте диск за циркуляр на ъглошлаиф
velsi - Почетен майстор
Принципно си прав, но зависи от диска, от ъглошлайфа, от приложението и от още други неща...
Rumen Iankov - специалист
Аз съм забелязал че когато човек бърза винаги нещо се закучва в работата.А циркуляр на флекса си е безумие. :)

Тема "Внимавайте с режещите инструменти!!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: