Мечтата на всяка домакиня
rum_sz - специалист
:finga:

Много добра покука
1 Крана на мивката е вътре,ако е на плота след време прокапват и водата се стича по плота
2 Миката е дъбока и широка
3 Сифона е с големият размер и позволява вгаждане на мелачка за отпадъци
4 Мивката е от алпака,каквото и да изтървеш дъното няма да се отлепи
5 Алпакато си е алпака,не боя се изтърква не се накъртва от удари :)
6 Цената е абсолютно прилична :-D

Става въпрос за мивката на Павката
solo5 - майстор
Мивката на Павката е много хубава, но ми се стори много малка, а и не съм фен на кръглите мивки
pep - специалист
И аз така , кръглата събира по малко и седи някак си като леген - не ме кефи . Тъй като и аз скоро ще мина по твоите стъпки с кухнята си харесах за мен една :
http://www.doma.bg/кухненски-мивки-s115 ... а-p607.htm
pavkatay - майстор
мивката я избира жената, а за формата нямахме голям избор, защото в този ъгъл си е за кръгла мивка :wink:
Galy - специалист
Близо до Стара Загора наскоро отвориха един OUTLET, в който освен всякакви мебели мернах и няколко мивки на blanco. Големи са, 2-3 бяха с по 2 корита. Жената каза че се продават на почти половин цена и който знаел колко струват реално щял да оцени разликата. И аз ще купувам мивка, но няма да е скоро. И съм за сега съм решил да взема също ТЕКА
sinbor - специалист
Разгледай това http://www.fat-bg.com/. До сега съм монтирал десетина и клиентите са доволни от тях, става въпрос за полимермраморните. Ако искаш купи си граниксит, казват, че са по-добри.
Желая ти успех!
solo5 - майстор
Teka имат голямо разнообразие от модели
Аз лично харесах тази, която купих, но бях хвърлил око и на един модел с 2 корита, която също беше доста големичка
Обаче разликата в цената беше 110лв, така че ми останаха парички за качествена батерия на Тека
vata - напреднал
sinbor написа:
Разгледай това http://www.fat-bg.com/. До сега съм монтирал десетина и клиентите са доволни от тях, става въпрос за полимермраморните. Ако искаш купи си граниксит, казват, че са по-добри.
Желая ти успех!

Подкрепям те на 100%!!! Бланко са хубави но и скъпи и се водят немски. Според мен турските Донау също не са лоши и с прилична цена.Монтирал съм по няколко от почти всички изброени и от някой който не са споменати,според мен разликата е основно във Визията и цената!!! Както се казва на вкус и цвят приятели няма!!! Убеден съм че ако дам на някой по едно парче алпака от сатенена/микро лен мивка Бланко или Пирамис няма да се открие разлика/не говоря за някъкви задълбочени проучвания/поне така с невъоръжено око ,освен евентуално разликата в шарката на лена!!! А това не прави Бланко по добра от Пирамиса /това при условие, че не са с различна дебелина - 0,6-0,8мм ,а са с еднаква - това е важно!!!!/
Личното ми мнение, по което съветвам приятели и клиенти е : Харесай си мивката като визия,цена и габарити ,марката не е толкова важна.Важно е мивката да е от по дебела ламарина /не кънти /,добре е да е с голям сифон ,защото има по добра решетка и тапа на входа на сифона, а и може да се монтира мелница за отпадъци /възможна екстра/,покритие тип - лен ,и микро лен са по практични и лесни за подръжка, но и по скъпи/ струва си разликата в цените/.
solo5 - майстор
Аз лично търсих голямо и дълбока мивка
Намерих Тека и спрях да търся
Но от проучването, което правих по сайтове и магазини не видях друга с подобни габарити
Може и да съм пропуснал нещо, но важното е че купих това, което търсех
rum_sz - специалист
Galy написа:
Близо до Стара Загора наскоро отвориха един OUTLET, в който освен всякакви мебели мернах и няколко мивки на blanco. Големи са, 2-3 бяха с по 2 корита. Жената каза че се продават на почти половин цена и който знаел колко струват реално щял да оцени разликата. И аз ще купувам мивка, но няма да е скоро. И съм за сега съм решил да взема също ТЕКА
На кое място се намира този магазин.

Тема "Препоръчайте ми кухненска мивка от алпака" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: