Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
rumeniak - специалист
Здравейте майстори, много ми се иска да намерим майстор който да може да ми направи такова легло. С жена ми много го харесахме но трябват 3 вида майстори и затова търсим някой който би се хванал да го направи на разумна цена.

Прикачен файл

beds that lower from ceiling.jpg
beds that lower from ceiling.jpg (55.68 KиБ) Видяна 7791 пъти

Прикачен файл

murphy beds.jpg
murphy beds.jpg (21.97 KиБ) Видяна 7791 пъти

Прикачен файл

murphy beds and wall beds.jpg
murphy beds and wall beds.jpg (20.87 KиБ) Видяна 7791 пъти

Прикачен файл

bedup0.jpg
bedup0.jpg (35.87 KиБ) Видяна 7791 пъти
Justy - майстор
Механизмът за вдигане/спускане на първото е ясен, ама на второто не го вдявам :?
plamenhar - специалист
Второто е като подемниците в автосервизите.
solo5 - майстор
аз доколкото виждам е на релси
вижда се едната релса на дясната колона
предполагам, че е с двигател за вдигане и спускане :?
plamenhar - специалист
Както казах като подемник от автосервиз.
Вътре в тези релси има дълги винтове -2-2.50м,които се въртят от двигатели.
На леглото има конструкция в която са неподвижните гайки.
Хич няма да е лесно да се направи.
Иска си солидна конструкция.
NeoBoss - специалист
на мен и двете не ми се виждат стабилни, особено като се има предвид че са спални и ще се правят и други неща на тях

иначе като идея е уникално много ми допада
solo5 - майстор
Ако се направи едно висящо в средата на спалнята при палави вечери от залюляването можеш да бутнеш стената между теб и комшията :lol:
gogoqna4kov - напреднал
ЗДРАВЕИТЕ АЗ СЪЩО СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК ТОЧНО НА ТАЗИ ИДИЕЯ ЗА ЛЕГЛО КРИЕЩО СЕ В ТАВАНА ДОРИ ИМАХ ГОТОВА СКИЦА НА КОНСТРУКЦИЯТА КАТО МАТЕРИАЛ В СКИЦАТА БЕШЕ ЗАЛОЖЕНА ЕДНА ЛЕБЕДКА ДВЕ РОЛКИ И ЛЕНТИ ОТ ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ И МАИСТОРЛЪК НАИ ВЕЧЕ ИНАЧЕ КОНСТРУКЦИЯТА Е ПРОСТА СИСТЕМА ОБЕЩАВАВ ДА ГО НАРИСУВАМ ОТНОВО ЩОМ КАТО ИМА И ДРУГИ ЛУДИ ГЛАВИ ГОТОВИ ДА ГО НАПРАВЯТ СЕГА СЕ ЗАНИМАВАМ С КЪРТЕНЕТО НА ЕДНА ПАНЕЛНА СТЕНА НО ЩЕ ДОИДЕ ВРЕМЕ И НА ЛЕГЛОТО
pavkatay - майстор
NeoBoss написа:
на мен и двете не ми се виждат стабилни, особено като се има предвид че са спални и ще се правят и други неща на тях
.......
един младеж на, когото бях ротен командир един следобед излезе от спалното разпран (буквално) от задника до рамото- оказа се, че редовно си е правил чекия седнал в порцелановата мивка в банята. е тя най-накрая се беше счупила(колко порцелан и кървища бяха...., но на хлапето му се размина само с един мноооого дълъг белег). та мисълта ми е, че 'другите' неща трябва все пак да са съобразени с предназначението на продукта-този,който е проектирал и произвел тази спалня сигурно по някакъв начин е участвал поне веднъж в секс( за спане няма и да говорим). друг е въпроса ,ако под 'друго' нещо се разбира наистина нещо друго :?
NeoBoss - специалист
абе мивката го е издържала повече от един път ... та един път не е показателен

пък и ако е некой американец къде по статистика 80% процента практикуват само мисионерска поза и всичко останало е табу ....

лично в нас няма едно здраво легло аххахахах ама то от борба с братми като малки хахахаха иначе растегаема спланя ....

та това направо си го виждам как си на земята :lol:

Тема "Висящо от тавана Легло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: