Мечтата на всяка домакиня
solo5 - майстор
Спрях се на Teka TL1-62 E.307.3 и го капарирах :roll:
rum_sz - специалист
Вземиси един телескопичен ,за зо кубика въздух не ти трябва повеме от 400кубика,ако е 700кубика много бързо ще дърпа въздуха от стаята МОТОРИТЕ на всички аспиратори са еднаки китайски.Има мотори който кожуха е от пласмаса и хип моторите които кожуха е от алуминий.Така че ако мислиш да караш с тази кухня 100 години куписи с хип мотор :) Утре децата ще се оженят и всичко ще се смени в кухнята.По доре с спестените пари отиди до Египет да видиш пирамидите ,защото това което го правиш след 2 години ще бъде демоде :)
solo5 - майстор
Вчера получих аспиратора, така че няма какво да мисля повече по този въпрос :roll:
Чак за Египет не ми останаха парички :-D
rum_sz - специалист
Да го ползваш със здраве дълги години.За Египет ,догодина. :) Тогава аватара ти ще бъде Хаджи соло :) Ако има нещо друго питай,каквото знам ще помагаме.
Galy - специалист
Много добре си направил с покупката на ТЕКА. Аз също си купих ТЕКА, но на мен ми беше нужен по-голям, пък и друг като стил. Не съм го монтирал още, но го включвах и ми направи приятно впечетление от към мощност и шум. Това е моя:

Прикачен файл

DV_80INOX.jpg
ТЕКА DV 80
DV_80INOX.jpg (71.36 KиБ) Видяна 17362 пъти
solo5 - майстор
хубав е :2thumbs:
със здраве да си го ползваш :prost:

P.S. аспираторите на Тека са едни от най-безшумните на BG пазара
shadowman - майстор
От мое наблюдение Faber, Teka, че дори и Beko използват HIP мотори.
solo5 - майстор
Не знам какви мотори изполват, но повечето модели на Тека шумят около 40-46 децибела, за разлика от повечето модели на останалите фирми - 55-64 децибела
При мен дилемата е ТЕКА 2002 или FLEXA HIP LG/XA 60.Кой от тях е по мощен.Тия стандарти не мога да ги разбера.Благодаря за еветуалните отзиви!
solo5 - майстор
owerto написа:
Тия стандарти не мога да ги разбера
и аз така :?

Тема "Препоръчайте ми аспиратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: