• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
estorm - специалист
Някой може ли да помогне с инфо как се правят външни пвц щори ?
За по лесно може и само снимки на детайлите в процеса на сглобяване .
cakev79 - специалист
намери си първо матеряла,и прецени има ли смисъл да ги правиш сам ако го копуваш разбира се
pavkatay - майстор
материята е доста по-сложна от алуминиевите сглобки, но пък не иска някакъв специален инструмент.
estorm - специалист
Няма ли поне един майстор да се включи ??
pavkatay - майстор
estorm написа:
Няма ли поне един майстор да се включи ??
потърси в Германия
estorm - специалист
:lol: там са алуминиеви с ел. мотори и дистанционни по за 200 евро
pavkatay - майстор
бях започнал да се подготвям за обяснение за щорите и затова написах, че е по-сложно(само схема не би свършила работа), но ще предоставя възможността на някой майстор. :)
за информация: автоматика за врщ (предлагам и алуминиеви):
ел.мотор 240 лв.;
UPS 180 лв.;
приемник за радиоуправленис 2 бр .дистанционни 130 лв.;
и други глезотии...-стока, като стока-германия, бъгария-каква е разликата. важно е при предлагането на една стока дали има кой да я купи и дали би вършила работа.
estorm - специалист
Не мисля че има голяма философия в изработката на щорите. Особено в сравнение с дограмата. Като гледам моята не виждам кое е сложното. По скоро исках да се разисква темата за да могат по голям кръг от хора да имат полезно инфо кое как става. Май ще трябва аз да подготвям материала , но ми се искаше да го направи някои майстор.
pavkatay - майстор
ако някъде допуснеш грешка в материала с радост ще те поправя :)
cakev79 - специалист
Аз не мога да кажа че съм майстор,но монтажист да.Има няколко модела външни щори.Такива който се сглобяват на място част по част,и такива с готова кутия,на която се слагат само водачите и е готова.Затова ти казах да провериш за матеряла.Монтирам от 9 години,така,че съм се нагледал на почти всичко>не говоря за автоматизираните.Скъписа за клиентите с които работя.Питай конкретно,ако искаш и на личната може.
  • 1
  • 2

Тема "външни щори kak ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: