може и на ЛС, ама тук въпроса е принципен. аз като съм започнал да се занимавам с производство на дограма и щори не съм разпитвал из форумите' направи сам' как се прави това, ами отидох при приятел,който се занимава мнооого години стова- той ми показа как стават нещата, обясни ми И продължава да ме учи-за цялата тази рбота аз съм си платил без той да го иска и без аз да съм го позлатил- просто жест. не те обвинявам ,че искаш да научиш някои неща, а начина не е този. нямаш куража да си споделиш проблемите и желанията( ама аз имам щори, но питам за някой друг да му е полезно....; ама аз съм си направил догрма-това на снимките не си го правил ти....; ама тук като гледам няма машинен инженер,който да ми помогне....;ама в германия.....; ама ......). аз съм сигурен, че в този форум има хора, които безкористно биха споделили всичко, което знаят ако ги попиташ както трябва. дано и електроуслугите да не си ги научил от форума,че то другите неща са поправими, но при тока няма прошка. 
pavkatay написа:може и на ЛС, ама тук въпроса е принципен. аз като съм започнал да се занимавам с производство на дограма и щори не съм разпитвал из форумите' направи сам' как се прави това, ами отидох при приятел,който се занимава мнооого години стова- той ми показа как стават нещата, обясни ми И продължава да ме учи-за цялата тази рбота аз съм си платил без той да го иска и без аз да съм го позлатил- просто жест. не те обвинявам ,че искаш да научиш някои неща, а начина не е този. нямаш куража да си споделиш проблемите и желанията( ама аз имам щори, но питам за някой друг да му е полезно....; ама аз съм си направил догрма-това на снимките не си го правил ти....; ама тук като гледам няма машинен инженер,който да ми помогне....;ама в германия.....; ама ......). аз съм сигурен, че в този форум има хора, които безкористно биха споделили всичко, което знаят ако ги попиташ както трябва. дано и електроуслугите да не си ги научил от форума,че то другите неща са поправими, но при тока няма прошка.Това ми намирисва на едно дребнаво бай ганьовско заяждане. Какво търсят такива хора във форуми в които сме влезли да си помагаме ? Ако съветите ти са срещу заплащане вземи си сложи тарифите поне . Ако желаеш мога и лично да намина за да видим какъв ти е проблема с мен.