Здравейте на всички.След дълго,дълго,ама дълго четене в любимия ни форум и аз се престраших да и направя нещо сложно сам
Значи решил съм да си правя гардероб с плъзгащи врати понеже нямам достатъчно място в спалнята и не искам повече старото четирикрилно чудовище чиито врати се отварят наполовина опиращи в леглото
Размерите които отговарят за новия гардероб са 240/210/55 Ш/В/Д,зная че е малко плитичак ама няма как.
Въпроса ми е при тази широчина и височина с колко врати да го направя с две или три,защото с две не знам няма ли да дойдат малко тежички и дали има такъв механизъм който да ги носи.Също така на колко вертикални прегради да го разделя за да не е "паянтав"и последно но не на последно място
механизма,с горно или долно водене е по удачно,каква марка да е
и от къде в Пловдив бих могъл да си го купя.Пазарувал съм от Балкан Юг преди време разни нещица и съм виждал там такива механизми но си нямам на представа що за стока са.
Предварително благодаря на всички отзовали се

Размерите които отговарят за новия гардероб са 240/210/55 Ш/В/Д,зная че е малко плитичак ама няма как.
Въпроса ми е при тази широчина и височина с колко врати да го направя с две или три,защото с две не знам няма ли да дойдат малко тежички и дали има такъв механизъм който да ги носи.Също така на колко вертикални прегради да го разделя за да не е "паянтав"и последно но не на последно място

Предварително благодаря на всички отзовали се