Всички въпроси за вилата.
kaishew - специалист
Абе аз за хубаво за кислород пък и са таранки куче марка нищо им няма,живи са и хич не им пука.
kaishew - специалист
за този хайвер разбрах че е от жаби защото ги видях в последствие а за този какво ще кажеш,извадих го тази година от езерото от какво ли може да е?

Прикачен файл

Picture 941.jpg
Picture 941.jpg (185.83 KиБ) Видяна 6065 пъти

Прикачен файл

Picture 942.jpg
Picture 942.jpg (215.88 KиБ) Видяна 6065 пъти
NeoBoss - специалист
ми пак ще е от жаби май смо те правят таквиа гнусотии

сложиги на линкове че много гнус хахахще развалим темата
ftubusa - специалист
kaishew написа:
за този хайвер разбрах че е от жаби защото ги видях в последствие а за този какво ще кажеш,извадих го тази година от езерото от какво ли може да е?
Sushtoto.
pavkatay - майстор
жаби. при такъв прираст може да помислиш за месодобив :) . където се въдят толкова жаби, обаче нямат шанс комарите.
NeoBoss - специалист
по добре комари от колкото жаби, с комарите има хиляди начини за борба още , ам със жабите отърване няма (разбирасе без да се нарушава еко системата. направо незнам от кдъе минават отврат са... лични събирам идеи ка се ловят жаби , капани за жаби даже ако има или нещо такова.... и имали нещо от което жабите да ги е страх и да бягат.... мислил съм застатуя на щъркел ама те са толкоз тъпи че надали биха го разпознали и да бягат от езерото хахаха
schuldiner - майстор
"Медузите" са на обикновена жаба, краставите снасят на шнурове. От по-малки купчинки на мен миналата година ми се излюпиха дървесни жабета - от ония яркозелените по 4-5 см. Тая година съм на крастави, такива ми се заселиха...
Не е много сигурно, че ще се справят с комарите. Зависи кой ще превари в излюпването и метаморфозите. Ама винаги могат да се добавят рибета от най-близкия магазин за жива стръв. На мен петнайсетина рибки (повечето таранки) ми почистиха от всичко мърдащо 3 кубика за няма 48 часа.
NeoBoss - специалист
аз имам 25 коита и златни рибки шибунген и там още едни ама им забравих името, и не ги ядат гадини. ама вече попораснаха та се надявам тая година да хапнат :)
schuldiner - майстор
Всеки с проблемите си, аз пък имам в изобилие сколопендри
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... a_fg01.JPG
и не ми ражда главата какво може да ги разкара. Сега надеждата ми е в краставите жаби, че ядат от ония черните бръмбари - що да не кльопат и стоножки?

NeoBoss, жабите не обичат водни змии. Ама и рибите не ги обичат...
cakev79 - специалист
ftubusa написа:

Копаеш, слагаш фолио за езеро, има в Практикер и мисля и в Бриколаж, камъни за красота по твой вкус и това е. Аз имам на дъното около 30 см. чакъл заради растенията. Към момента имам върбички, водни лилии, лютиче, воден ирис, водна мента и мисля че се казваше плантаго. За цвят съм пуснал и кои и две костенурки, малки. Водата се върти от една помпа , но на два кръга. Задължително е използването на UV лампа.
Колкото по голямо толкова по лесно се поддържа.
Би ли ми разяснол лампата каква роля играе и къде се слага

Тема "na selo." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: