• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Георгиев - специалист
А, разбрах. Няма се в предвид бутобетон, а под дъното на основатада има камъни, като стоменобетоновата основа отиде по-високо (смали се). По принцип това дето го мислиш не може ейт ака да си го направиш, дали ще е проблем не мога да ти кажа, от много неща зависи. По-добрия вариант бутобетона както е обяснил alekghe, но пак само ако конструкторът така ти го зададе :)
KATANS - напреднал
НЕЩО ПОДОБНО МИ ОБЯСНЯВАХА!ЩЕ СЕ ВСЛУШАМ В СЪВЕТА ТИ!ЗНАМ ЧЕ САМО С БЕТОН ЩЕ Е ПО ДОБРЕ НО ВСЕКИ ГЛЕДА ДА СИ СПЕСТИ МАЛКО ОТ ВЛОЖЕНИТЕ СРЕДСТВА! ОБЯСНЯВАХА ЗА ПО ЕДРИ КАМЪНИ.БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА КОНСУЛТАЦИЯТА!
KATANS - напреднал
ДНЕС НЕ МОЖАХМЕ ДА ПОСТИГНЕМ КОНСЕНСУС ОТНОСНО ЦЕНАТА НА ПОКРИВА С МАЙСТОРИТЕ.НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ ПРИБЛИЗИТЕЛНО КАК ВЪРВИ КАТО СЪОТНОШЕНИЕ СПРАМО ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА СГРАДАТА?
ДА НЕ БИ АЗ ДА СЪМ С ГРЕШНИ ОЧАКВАНИЯ ПОНЕЖЕ МАЙСТОРИТЕ КАЗАХА НОРМЪЛНИ ЦЕНИ СПОРЕД МЕН ДО ПОКРИВА, НО НА ПОКРИВА КАТО ЧЕ ЛИ СЕ ИЗСИЛИХА
:?
Последна промяна от KATANS на вт апр 13, 2010 11:59 pm, променено общо 1 път.
Георгиев - специалист
Какъв покрив си решил да правиш, дървен или стоманобетон?
KATANS - напреднал
ДЪРВЕН ,АКО ЗНАЧИ ГРЕДИ И ВЪРУ ТЯХ ОБШИВКА ОТ ВОДОУСТОЙЧИВИ ПЛОСКОСТИ, СКАРИ И ТАМ КАКВОТО Е НУЖНО.
alekghe - специалист
много ли е разчупен или е прост за изпълнение,защото покрив с много скатове води след себе си и много разправий.
complast - специалист
Колкото повече улами и била ,толкова повече потенциални течове.
alekghe - специалист
Компласт е прав,колкото повече чупки толкова повече проблеми,но иначе направен качествено е перфектен завършек на една сграда.Цените варират от 30 до 50-55 лева на квадрат и много зависят от това дали ще е с керамични керемиди,битумни керемиди или някакъв друг тип покритие.Особено внимание трябва да обърнеш на уламите и отводняването на покрива.Бих ти препоръчал или PVC улуци или безшевни и ако има много високи дървета наоколо предвиди си и листоуловители на водостоците.
KATANS - напреднал
БЛАГОДАРЯ ВИ! КАК Е ПРИЕТО ДА СЕ СМЯТА КВАДРАТУРАТА ?КВАДРАТУРАТА НА ПЛОЧАТА + СТРЕХИТЕ ИЛИ КВАДРАТУРАТА НА СКАТОВЕТЕ СЪБРАНЕ ЗАЕДНО?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "ПРЕДСТОИ МИ СТРОЕЖ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: