Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
rockwall - майстор
Сигурно всички сте виждали гарфити, направени с маркер.

Знае ли някой магазини, в които могат да се купят маркери с такава дебелина на върха ???

Открих онлайн магазин, но искам да видя предварително какво купувам

В Office1Superstore няма такива, а не бяха и чували.

Нужен ми е маркер с поне 6-7 мм връх (най добре 1см ) , с кръгъл или правоъгълен отпечатък (за маркиране на клетка в таблица на опаковка)

Помагайте

Прикачен файл

маркер.jpg
маркер.jpg (36.17 KиБ) Видяна 4473 пъти
mim - специалист
офис1 само моливи и листа А4 продават :-D
пробвай в магазини за бои, автобои, книжарници за художници, а не такива за фактури
или някоя специализирана за графити, но май в бг само спрейове има, другите неща се поръчват отвън

а намерих някакви "На тъмно" във Варна http://www.natamno.com/e-shop/61/65.html
rockwall - майстор
снимката горе е точно оттам

търся в Пловдив в магазин
mladkal - майстор
В съседният ми магазин ги продават, ала то т`ва е в съседна Стара Загора. Утре ще попитам колегите къде във Фелибето можеш да си купиш точно такива маркери. Горещо се надявам, че няма да шариш по фасадите ни.

пп. магазина е за екстремни спортове - скейтборд, сноуборд, фингърборд.....
mladkal - майстор
В Пловдив-магазин на главната търговска улица. Не знаят колегите как се казва магазина.Табелата му е сноуборд. До колкото схванах от пощата нататък- от ляво е. Там продват екипировка скейтборд, сноуборд,кънки и т.н. Там има такива маркери. Човека, който ги дистрибутира в страната нещо го е закъсал,но....

Ако не намериш,а си на зор тук има броики и можем да ударим рамо. При нужда - ЛС!

Поздрави от "Дзън"Зара :lol:
rockwall - майстор
В безистена е магазина - знам го

Виж не съм се сетил че скейтърите и графитите са свързани - мерси за инфото !!

Прикачен файл

DSC002011.jpg
DSC002011.jpg (54.35 KиБ) Видяна 4215 пъти
mladkal - майстор
Моля!
Сега някак си по-спокойно ще си сипя едно питие! :lol:
Зная, че поне на 1 човек съм помогнал! :wink:
маречков - специалист
А някой случайно да знае как, освен с нова мазилка могат да се отстранят "творенията" на тия безделници, че са минали по цялата улица и пропуск нямат :x .
Заслужават да им тегля един бой, да накарам баща им и майка им да купят мазилка и шпакла и със синжир да ги вържа, доде не си оправят простотията. :evil:
mladkal - майстор
Върху вид каменни облицовки става и със сериозна телена четка тип камбана на ъглошлайф и шлайфане. Върху теракот, гранитогрес, фаянс -следи винаги остават. Варови и други мазилки -нова мазилка, но ти си го знаеш това. Доста са неприятни творенията на тез нехранимайковци...
rockwall - майстор
намерих магазина - имаше 2 вида, но в съседния беше фраш

като сметнеш че един е 15-20лева - това по стените ти може да се оцени като изкуство

:-D

Тема "МАРКЕР ЗА ГРАФИТИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: