Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
май няма да има решение на моя проблем :) човека е прав повечето фирми са ет-та а още по лошото е че асансцорния живее на 5-тия етаж.
преди е имало друг и тоя само правил мизерии и затова се е махнал.
незнам какво да правя вече накрая ще го опердаша и поне да знам за какво вървя пеш.
mita6kiii - специалист
След като сте само трима ползватели и ас.техник е единия би трябвало лесно да се разберете.Ако пък сте се изпокарали незнам как да ви помогнем.След като бутониерата липсва така или иначе ще трябва да слагате и ви съветвам да си вземете оригинална , независимо нова или стара.Ако бях на твое място ,бих отишъл до друга ас.фирма и ще видя какво биха ми предложили.
mita6kiii - специалист
http://www.liftgroupbg.com/ е тука погледни за обща култура и ако изкаш се свържи с тях за да получиш оферта.
moimoimoi - майстор
и като се монтира новата бутониера за закрепването и не ползвайте обикновенни болтове а сложете нещо по секретно,на нашия асансьор лицевия панел е закрепен с коларски болтове :lol:
http://www.emo-sinove.com/images/Picturekol006_wm.jpg
Johny - майстор
При нас преди време откраднаха лицевият панел. Момчетата са си направили от желязна ламарина прахово боядисан панел и срещу минимална сума го поставиха. Все пак опитай с друга фирма.
пробвах и с друга фирма и с 3-та сумата е една и съща за 2-ра употреба.от няколко места вече чух че фирмите от региона се сабират всяка сутрин на кафенца и си определяли цени и територии.определено ще пробвам всички варианти преди да се навия да му платя на този
stefan_gb - специалист
Напълно вярно е това, трите фирми са лоялни една кум друга , писах ти на лична.
mirk - майстор
Преди десетина години в ТУ Габрово, катедра ЕСЕО провеждаха курсове за асансьорни техници :) което ще рече че въпросните хора трябва да имат лиценз за работа по асансьори. Питай и при тях, могат да ти дадат по добра оферта, ако не са част от оперативката в кафето :lol:
много ви благодаря за бързите отговори
Virtuozo - специалист
И кво викате? Съберат се сутрин на оперативка и единия вика
- в моя блок тая седмица онзи от 6тия ще е на гости у роднини в Ямбол а бабичката от четвъртия след 19 часа си ляга та не е лошо да минете момчета и да ни зулите таблото а аз ще гледам през терасата от петия етаж и ако видя някой да влиза във входа ще ви пусна стрела да се скриете у нас :lol: По този начин ще ужулим въпросните комшии! Но има един проблем,който може да се превърне в предимство,трябва ни още едно табло с което после ще заменяме откраднатото,защото ако сложим същото бабичката от четвъртия няма да включи изобщо но онзи от шестия ще ме бие много :wink: ! За целта подсигурете терен във вашия блок а аз ще мина с набор инструменти да зуля вашата бутониера,така хем ще можем да сменим таблата хем ще изкярим 600 лева :idea:

Тема "Който разбира от асансьори да помага" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: